Yurtdışı iconEXCLUSIVE
YURT DIŞI TURLARI
nehir iconNEHİR
TURLARI
Gemi iconGEMİ
TURLARI
Yurtdışı iconYURT DIŞI
TURLARI

YURTDIŞI TURLARI

Anasayfa » Yurtdışı Turları » Güneydoğu Asya Turları » VOLKANLAR VE TAPINAKLAR VADİSİ ENDONEZYA
Exclusive
VOLKANLAR VE TAPINAKLAR VADİSİ ENDONEZYA

VOLKANLAR VE TAPINAKLAR VADİSİ ENDONEZYA

Bali (3) – Ubud – Bromo (1) – Surabaya (1) – Yogyakarta (2) – Cakarta (1)
Tarihler: 29 Eylül & 10 Kasım 2024
Günler: 7 Gece 8 Gün
3490 $
BİLGİ İSTEYİN
  • 1.Gün                  İSTANBUL – JAKARTA                   

    Turumuz vermiş olduğunuz adrese gelecek olan özel araç ve şoförünüz ile buluşmanızla başlıyor. İstanbul Havalimanı’nda kurulacak Golden Bay Tour kontuarında buluşuyor; bilet-bagaj ve pasaport işlemlerinin tamamlanması ve pasaport kontrollerinin ardından Türk Havayolları’na uçuş ile Jakarta’ya hareket ediyoruz. Jakarta havalimanına varışımızla birlikte bizi karşılayan yerel rehberimiz ile Jakarta’da bulunan otelimize transfer olacağız. Odaların alınmasının ardından dinlenmek için serbest zaman. Geceleme otelimizde.

    2. Gün                  JAKARTA- YOGYAKARTA              

    Otelde alacağımız kahvaltının ardından, Jakarta şehrini gezeceğiz. Endonezya Milli müzesi, Milli Anıt, Endonezya’nın en büyük cami olan İstiklal Cami göreceğimiz yerler arasında. Ayrıca Hollanda Koloni bölgesi olan Kota Tua’da dolaşacağız ve Endonezya’nın milli kültür parçası olan Kukla dükkanlarını gezeceğiz. Koloniyal mimarinin güzel bir örneği olan Batavia cafe’de mola vereceğiz. Tur sonrası Yogyakarta uçuşumuz için havalimanına transfer oluyoruz.  Yogyakarta’ya varışımız sonrası havalimanında karşılanıyor ve Yogyakarta’daki otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

    3. Gün-            YOGYAKARTA  

    Otelde alacağımız kahvaltının ardından ve seyahatin en önemli ziyaretlerinden birini yapmak üzere alandan hareket ediyoruz. Turumuz esnasında dünyanın tek parça halindeki en büyük Budist tapınağı olan Borobudur’u görme ve fotoğraflama şansına sahip olacağız. Budistlerin kitleler halinde geldiği bu tapınak taş işçiliği, ters çan şeklindeki stupaları ve muhteşem manzarasıyla sizleri büyüleyecek. Öğle yemeğimizi yerel bir restoranda aldıktan sonra Endonezya’nın en büyük Hindu tapınağı olan Prambanan Tapınağını ziyaret etmek üzere restorandan hareket ediyoruz. Sonrasında gümüş sektörünün merkezi Kotagede denilen yerde eski bir Batik fabrikasını ziyaret edeceğiz.  Ziyaret bitiminde akşam yemeğimizi almak üzere yerel bir restorana transfer olacağız.  Akşam yemeğimizin ardından dinlenmek üzere otelimize geçiyoruz.  Konaklamamız otelimizde.

    4. gün                    YOGYAKARTA- JAKARTA- SURABAYA   - BROMO YANAR DAĞI      

    Kahvaltının ardından Surabaya uçuşumuz için Yogyakarta havalimanına hareket ediyoruz. Jakarta aktarmalı Surabaya uçuşumuzu gerçekleştirdikten sonra havalimanında karşılanıyor ve Bromo’daki otelimize transfer oluyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

    5. Gün  –               BROMO YANAR DAĞI - SURABAYA                   

    Gün doğmadan gecenin ilerleyen saatlerinde jeeplere biniyoruz ve dünyanın en güzel yanardağ manzarasını sunan Bromo yanardağını görmek için Seruni tepesine çıkıyoruz. Gün doğumunda oluşan muhteşem manzarayı hayatımızın sonuna kadar unutamayacağımız kesin. Sonrasında kahvaltı için otele dönüyoruz. Kahvaltı sonrası dinlenme. Öğle yemeğini otelde aldıktan sonra jeeplere binip bu sefer Sea Sand’e gidiyor ve yanardağın kraterine çıkıyoruz. Fotoğraf molasının ardından, jeeplerle yanardağın etrafında geziniyor ve dağ etrafında teletubbies denilen farklı oluşumları gözlemliyoruz. Turumuzun ardından Surabaya’daki otelimize hareket. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.  

    5. Gün           SURABAYA- BALİ – UBUD – TANAH LOT – BALİ                    

    Kahvaltının ardından Bali uçuşumuzu gerçekleştirmek üzere Surabaya havalimanına hareket ediyoruz. Bali’ye varışımızın ardından havalimanında karşılanıyor ve Bali adasını keşfe çıkıyoruz. Önce adanın en keyifli bölgesi olan Tanah Lot’a gideceğiz ve gün batımını Tanah Lot tapınağında, deniz manzarasıyla birlikte fotoğraflayabileceğiz. Turumuzun bitiminde otelimize transfer oluyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelde.

    6. Gün            BALİ   -  KİNTAMANİ -  UBUD  -  BALİ                         

    Kahvaltının ardından Batur Volkan’ının eşsiz güzelliğini görmek ve krater gölü manzarası eşliğinde öğle yemeğimizi almak üzere Kintamani’ye gidiyoruz. Yemekten önce sanatçılar köyü Celuk’a hareket ediyoruz. Celuk’ta gümüş ve ahşabın maharetli ellerde nasıl birer sanat eserine dönüştüğünü görme imkanı bulacağız. Ardından Kutsal Su Tapınağı olarak da bilinen Tirta Empul tapınağını ziyaret ediyoruz. Tapınak gezimiz sonrası krater gölü manzarası eşliğinde öğle yemeğimizi alacağız. Yemeğin ardından Tegalalang pirinç teraslarında infinity pool denilen sonsuzluk havuzlarında manzaranın tadını çıkaracağız. Bu deneyimin ardından yerel bir kahve çiftliğinde bu eşsiz Luwak kahvesini tadacağız. Tadımın ardından günün yorgunluğunu atmak üzere otelimize dönüyoruz. Konaklama otelimizde.

    7. Gün            UBUD – BALİ (KUTSAL MAYMUN ORMANLARI)                  

    Kahvaltının ardından öncelikle Bali sanatını daha yakından tanımak üzere Singapadu köyüne gidiyoruz. Ardından Pura Dalem Agung Padangtegal tapınağını ve ölü yakma seramonilerinin de gerçekleştiği kutsal bahar hamamı tapınağını ziyaret etmek üzere Kutsal Maymun Ormanı’na doğru yola çıkıyoruz. Ziyaretlerimizi gerçekleştirip adanın spesiyalitesi olan çıtır ördekli menümüzden oluşan öğlen yemeğimizi almak üzere yerel bir restorana gidiyoruz. Yemek sonrasında eşsiz güzellikteki mimarisi ile ünlü Pura Saraswati tapınağını ziyaret ediyoruz. Bu turların ardından yürüyerek Ubud’un merkezinden geçerek Kraliyet Sarayını ziyaret ediyoruz. Tukies coconut shop’ta mola verip yöreye özgü tamamen saf hindistan cevizinden yapılmış dondurmayı tadacağız. Burada ayrıca farklı hediyelik eşya seçenekleri bulabileceğiniz Ubud Pazarını da ziyaret edeceğiz. Tur bitimi otelimize geçiyoruz. Konaklama otelimizde.

    8. Gün BALİ – İSTANBUL                         

    Otelde alacağımız kahvaltının ardından Bali otelimizin keyfini çıkarıyoruz. Rehberimizin belirleyeceği saatte buluşup İstanbul uçuşumuzu gerçekleştirmek üzere Denpasar havalimanına transfer oluyoruz. Pasaport ve check in işlemlerinin ardından Türk havayollarının tarifeli seferi ile Denpasar-İstanbul uçuşunu gerçekleştireceğiz. Geceyi uçakta geçiriyoruz.

    9. Gün                 İSTANBUL 

    İstanbul’a varışımızın ardından turumuz sizi önceden vermiş olduğunuz adrese götürecek olan özel araç ve şoförünüz ile buluşmanız ve transferinizle son buluyor.

  • fotoicon
    fotogaleri
  • *** Bu tura 14 yaşından küçük çocukları maalesef kabul edemiyoruz.

    Geçerli pasaportun olması ve/veya vize alınmış (vize gerekli destinasyon/pasaport için) olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmemektedir. Pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Golden Bay Tour sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. 

    Golden Bay Tour, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Golden Bay Tour, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler

    ssTur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Golden Bay Tour sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.

  • FİYATLANDIRMA

    UÇUŞ DETAYLARI

    KALKIŞ TARİHİ

    KİŞİBAŞI

    2 ve 3 Kişilik Odada

     

     

     

     

     

    29 Eylül – 8 Ekim 2024

    3.490 USD

      Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati  28 Eylül Cumartesi  saat 23:30

      29 Eylül TK 56 İstanbul   01:50 -Jakarta    17.35

      7   Ekim TK 67 Denpasa 21.20 -İstanbul    05:00 +1 (İstanbul’a varış 8 Ekim )

    10 – 19 Kasım 2024

    3.490 USD

      Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati  9 Kasım Cumartesi  saat 23:30

      10 Kasım TK 56 İstanbul   02:30 -Jakarta    18.00

      18 Kasım TK 67 Denpasa 21.15 -İstanbul    05:40 +1 (İstanbul’a varış 19 Kasım)

      Eylül ayı SINGLE Oda Farkı :

     

      Kasım Ayı Single Oda Farkı:

     

      +790 USD

     

     

      +690 USD

     

      Havalimanı buluşma saati, uçuştan 3 saat önce olup, detaylar tur hareketinden 3 gün öncesinde ayrıca iletilecektir.

      Kalkış ve varış saatleri yerel saatlerdir.

Misafir Yorumları

yorumlarNADİR ÖNEN

Bu seyahat firması ile 1968 yılı Mülkiyeden mezunlar olarak topluca Fransada bir nehir gezisinde bulunduk.İlgi,alaka ve iş anlayışları takdire şayan bir seviyede.İlgililerini gerçekten tebrik ediyorum ve herkese bu seyahat firmasını hararetle tavsiye ediyorum.

Nadir ÖNEN

yorumlarMÜRİEL HAYIREL

Tüm Goldenbay ailesine selam,
Hiç uzun uzun anlatmaya gerek yok:) herseyiyle mukemmel ,çok keyifli ve tabii ki sevgili Deniz sayesinde çok oğretici bir deneyimimiz oldu.
şimdiden gelecek yıl yapacağımız seyahati planlıyoruz!!!!!
organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler…..

saygılarımla
Müriel HAYIREL

yorumlarGÖNÜL ÖNER

Golden Bay ile,
6 veya 7 tura katıldım, Baltık turundan yeni döndüm. Ankara'da Golden Bay de Barış Çağıran bey sayesinde, bu turları alıp, sorunsuz ve zevkli gezilere katıldık.

Gönül ÖNER

Kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun!

Telefon icon bilgi@goldenbaytour.com

Bize Ulaşın

0850 202 39 39
KVKK Politikası | Çerez Politikası | Aydınlatma Metni | Detaylı Aydınlatma Metni | Tanım ve Açıklamalar | Başvuru Formu

Copyright © 2021 - Web sitemizde bulunan tüm turların program içeriklerinin telif hakları Golden Bay Tour’a ait olup izinsiz kopyalanıp kullanılamaz veya çoğaltılamaz.

Web Tasarım: Data1



KVKK Hakkında Whatsapp İletişim