Yurtdışı iconEXCLUSIVE
YURT DIŞI TURLARI
nehir iconNEHİR
TURLARI
Gemi iconGEMİ
TURLARI
Yurtdışı iconYURT DIŞI
TURLARI

YURTDIŞI TURLARI

Anasayfa » Yurtdışı Turları » Avrupa & Balkanlar & Adriyatik » VENEDİK GÖLLER BÖLGESİ VE MİLANO TURU
Exclusive
VENEDİK GÖLLER BÖLGESİ VE MİLANO TURU

VENEDİK GÖLLER BÖLGESİ VE MİLANO TURU

Venedik (2) & Como (1) Murano &Burano Milan (1) & Lugano
Tarihler: 21 Mayıs & 04 Eylül 2024
Günler: 4 Gece 5 Gün
1790 €
BİLGİ İSTEYİN
  • 1.Gün                  İSTANBUL – VENEDİK  

    Programımız, sizi havalimanındaki buluşma noktamıza götürmek üzere verdiğiniz adrese gelecek özel aracınızın evinize ulaşması ile başlıyor. İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde buluşarak, check-in işlemlerin tamamlanmasının ardından Türk Hava Yollarının tarifeli seferi ile Venedik uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Venedik Marco Polo havalimanına varışımızın ardından, havalimanında karşılanıyor ve Venedik turumuzu yapmak üzere şehir merkezine hareket ediyoruz. Kudretli bir imparatorluğun öyküsünü ve geçmiş bir dönemin gelişen sanat sahnesini anlatan mimariyle süslenmiş, su üzerinde asılı duran güzel şehir, Veneto bölgesinin başkenti Venedik, eşi benzeri olmayan bir cazibesi ile bizleri bekliyor Adriyatik Denizi'nin tepesindeki bir lagündeki yaklaşık yüz küçük adadan oluşuyor. Venedik'in benzersizliği, onu bugünkü romantik ortamına dönüştürmüştür ve güzelliği, şehrin deneyimlediği olağanüstü tarihin mükemmel bir tamamlayıcısıdır. Panoramik şehir turumuzda, Venedik’in en eski köprüsü olan Rialto Köprüsü, Ahlar Köprüsü,  tarih boyunca Venedikliler ve turistler için önemli bir buluşma yeri olan, büyük olasılıkla oturup çevrenizi gözlemlediğinizde sağladığı muhteşem huzur nedeniyle Napolyon’un  bir zamanlar "Avrupa'nın Oturma Odası" olarak bahsettiği, muhteşem Bazilika gibi, şehrin zenginliğini gösteren, San Marco Bazilikası, San Marco Çan Kulesi, Doge Sarayı, San Marco Ulusal Kütüphanesi, Ulusal Arkeoloji Müzesi, gibi siyasi, dini, tarihi ve entelektüel yapılarıyla kamusal yaşamın her biçimini temsil eden  San Marco Meydanı, göreceğimiz yerler arasındadır. Turumuzun bitiminde otelimize yerleşiyoruz. Geceleme otelimizde.

    2. Gün                 VENEDİK -MURANO-BURANO- VENEDİK  

    Otelde alacağımız kahvaltının ardından Murano ve Burano turumuzu yapmak üzere Venedik’e hareket ediyoruz. Venedik San Morco iskelesinden bineceğimiz feribot ile Murano adasına çok keyifli bir deniz manzarası eşliğinde 15 dakikalık bir yolculuk yapıyoruz. Murano camları bugün dünya genelinde oldukça değerli bir isme sahip. 1290’lı yıllarda Aventurine camın adada icat edilmesiyle birlikte adanın şanı hızlı bir şekilde yayılıyor. Dünyaca ünlü Venini, Alessandro Mandruzzato Ferro Murano, Barovier Toso, Simone Cenedese gibi şirketlerin bu adada tarihi cam fabrikaları bulunuyor. Murano’da bulunan cam atölyesi gezimizin ardından Burano adasına geçiyoruz. Dünya’nın en renkli on yerinden biri olarak gösterilen Burano Adası bazı kaynaklarda ‘Renkli Kolye Adası’ olarak da geçiyor. Dantelleri ile de ünlü olan ada turumuzu bitirdikten sonra Venedik’e dönüş ve otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

    3.GÜN               VENEDİK – COMO

    Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Verano’ya hareket etmek üzere otelimizden ayrışıyoruz. Yaklaşık iki saat sürecek yolculuğumuzun ardından zamanı Orta Çağ’da durduran, muhteşem bir İtalyan şehri Verona’ya varacağız. Kuzey İtalya’nın en büyük ovası üzerine kurulan, Adige Nehri sularıyla hayat bulan Verona’yı benzersiz kılan bir diğer özelliği ise dünyanın en bilindik aşk hikayesine ev sahipliği etmesi. Romeo ve Juliet’in ölümsüz aşkının izlerini taşıyan Juliet Evi, Verona’da görülecek yerlerin başında geliyor. İtalyan rönesansına tanıklık eden Verona, tamamı UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne alınan muhteşem şehri rehberimiz eşliğinde geziyoruz.  Göreceğimiz yerler arasında Juliet’in Evi, Piazza El Signiori olacak. Günümüzün ikinci durağı İtalya’nın en büyük gölü olan Garda Gölü. Göl Alpler’in buzullarının erimesiyle oluşmuş. Verona şehir merkezine 30 km uzaklıkta olan bu göl, vahşi kayalıklarla çevrili göl kemanın yaratıcısı olan Gaspare Bertolotti’ ye ilham vermesiyle de biliniyor. Tur bitiminde Como’ daki otelimize transfer oluyoruz. Geceleme otelimizde.

    4.Gün                COMO – MİLANO       

    Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Como gölüne hareket ediyoruz. Como Gölü İtalya’nın kuzeyinde, sırtını İsviçre’ye yaslamış Hollywood ünlülerinin sayfiye yeri olarak kullandığı küçük ve çok tatlı kasabalara sahip bölgelerinden bir tanesi. Bu enfes manzaranın ve gölün tadını çıkardıktan sonra Venedik camı gibi parlayan göl manzarasıyla çevrilen, sular üzerinde yükselen karlı zirveleriyle masalı andıran dağ görüntüleriyle zamanı durdurmak istediğiniz Lugano, İsviçre'nin İtalyan sınırında, tek İtalyanca konuşulan olan kanton içerisinde yer alıyor. Göl kıyısında, yaklaşık 60.000 nüfusuyla küçük bir şehir olan Lugano, sofistike ve şık bir ruha sahip. Mimarisi, doğal güzelliği ve dünya standardında resort otelleri ile Avrupa'nın huzur sığınaklarından biri olan şehri yürüyerek kolaylıkla keşfedebilirsiniz. Ne sadece İtalyan ne de sadece İsviçre standartlarına sığdırabileceğimiz bu şehri sadece Lugano olarak dolaşıp, tadını çıkarağız. Tur bitiminde Milano’ya hareket ediyoruz. Milano’ya varışımızın ardından dinlenmek üzere otelimize yerleşiyoruz. Konaklama otelimizde.

    5. Gün                 MİLANO – İSTANBUL

    Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Milano panoramik turumuza başlıyoruz. Göreceğimiz yerler arasında bulunan adını dünyanın en ünlü opera binası Teatro alla Scala ‘ya veren “Piazza della Scala” adlı meydanda yer alan La Scala, meydanı bütün ihtişamı ile süslemektedir. Turumuzun bitiminde varacağımız ikinci nokta,  inşası yaklaşık 500 yıl süren katedralin yapımına 1386 yılında başlanan, yapımı ancak 1805 yılında Napolyon döneminde tamamlanabilen, başta kırmızı tuğlalarla inşa edilmesi planlanan katedral Dük Gian Galeazzo’nun etkisiyle görkemli bir gücün sembolü olması için mermer kullanılarak gotik bir tarzda yapılmasına neden olan ve 1418 yılında Napolyon bu katedralde takdis edilerek taç giyen, girişinde etkileyici bir güneş saatinin bulunan ve dış cephesini binlerce heykel süsleyen Duomo Katedrali  olacaktır.

  • fotoicon
    fotogaleri
  • *** Bu tura 14 yaşından küçük çocukları maalesef kabul edemiyoruz.

    Geçerli pasaportun olması ve/veya vize alınmış (vize gerekli destinasyon/pasaport için) olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmemektedir. Pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Golden Bay Tour sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. 

    Golden Bay Tour, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Golden Bay Tour, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler

    Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Golden Bay Tour sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.

  • FİYATLANDIRMA

    UÇUŞ DETAYLARI

    KALKIŞ TARİHİ

    KİŞİBAŞI

    2 ve 3 Kişilik Odada

    21 -25 Mayıs 2024

    1.790 Euro

      Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati: 21 Mayıs Salı saat 03.30

      21 Mayıs TK1867 İstanbul (IST) 06.55 Venedik (VCE) 08.25

      25 Mayıs TK1876 Milano (MXP)19.40–İstanbul (IST) 23.35

        04 -08 Eylül 2024

    1.990 Euro

      Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati: 04 Eylül Çarşamba saat 03.30

      04 Eylül TK 1871 İstanbul (IST) 06.55 Venedik (VCE) 08.30

      08 Eylül TK 1876 Milano (MXP)19.40–İstanbul (IST) 23.35

      (Mayıs) SINGLE Oda Farkı:                                  

      (Eylül ) SINGLE Oda Farkı                                      

      +  695 Euro

      +  795 Euro

     

      Havalimanı buluşma saati, uçuştan 3 saat önce olup, detaylar tur hareketinden 2 gün öncesinde ayrıca iletilecektir.

      Kalkış ve varış saatleri yerel saatlerdir.

      *işareti olan uçuşlar, hareket tarihinden 1 sonraki takvim gününde varış noktasına ulaşır.

Misafir Yorumları

yorumlarAYŞE BİLGİNSOY

Değerli Golden Bay ailesi,

8-17 Şubat tarihleri arasında ilk defa Golden Bay'in düzenlediği bir tura katıldım. İlk turumun aynı zamanda ilk safarim olması ve rehberimizin Deniz Kılıç olması benim için büyük bir şanstı, unutamayacağım bir tecrübe yaşadım. Başta Deniz Kılıç ve Gonca Hanım olmak üzere tüm Golden Bay ekibine bana bu güzellikleri yaşattıkları için teşekkür ederim.

Saygılarımla
Ayşe BİLGİNSOY

yorumlarASİYE YALÇINKAYA

08-17.02.2019 tarihinde Deniz Kılıç rehberliğinde unutulmaz bir tatil geçirdik. Bu turu organize eden her türlü ayrıntıyı bizim için düşünen, sorularımıza içtenlikle cevap veren Gonca Tekin ‘e vee varlığıyla bize hem rehberlik hem yoldaşlık yapan çok sevgili Deniz Kılıç’a bu müthiş deneyim için çok teşekkür ederim

Asiye YALÇINKAYA

yorumlarSEVAL KARAMANLIOĞLU

MSC Cruize splendida ile Italya Franca ispanya fas portekiz turuna katilmistik kasim 2016 da,Golden bay turizm duzenledigi 09 temmuz 2017 Amerikan Holland line NORVEC tutuna katildik 15 gun muhtesemdi rehberimiz Serdar Guzelce 'nin katkilariyla tesekkurler.

Seval KARAMANLIOĞLU

Kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun!

Telefon icon bilgi@goldenbaytour.com

Bize Ulaşın

0850 202 39 39
KVKK Politikası | Çerez Politikası | Aydınlatma Metni | Detaylı Aydınlatma Metni | Tanım ve Açıklamalar | Başvuru Formu

Copyright © 2021 - Web sitemizde bulunan tüm turların program içeriklerinin telif hakları Golden Bay Tour’a ait olup izinsiz kopyalanıp kullanılamaz veya çoğaltılamaz.

Web Tasarım: Data1



KVKK Hakkında Whatsapp İletişim