Yurtdışı iconEXCLUSIVE
YURT DIŞI TURLARI
nehir iconNEHİR
TURLARI
Gemi iconGEMİ
TURLARI
Yurtdışı iconYURT DIŞI
TURLARI

YURTDIŞI TURLARI

Anasayfa » Yurtdışı Turları » Güneydoğu Asya Turları » SİNGAPUR & KUALA LUMPUR & BALİ TURU
Exclusive
SİNGAPUR & KUALA LUMPUR & BALİ TURU

SİNGAPUR & KUALA LUMPUR & BALİ TURU

Kuala Lumpur (2) –Singapur (2) – Bali (3)
Tarihler: 13 Temmuz & 31 Ağustos & 20 Ekim &10 Kasım 2024
Günler: 7 Gece 8 Gün
3390 $
BİLGİ İSTEYİN
  • 1.Gün İstanbul – Kuala Lumpur  

    Turumuz kişiye özel aracın sizi adresinizden alması ile başlıyor.  İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde buluşarak, check-in işlemlerimizi tamamlıyor ve Türk Havayollarının tarifeli seferi ile Kuala Lumpur’a uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Geceyi uçakta geçiriyoruz.

    2.Gün  Kuala Lumpur   

    Kuala Lumpur’a varışımızın ardından havalimanında karşılanıyor ve Kuala Lumpur’u keşfetmek üzere şehir merkezine doğru hareket ediyoruz. Panoramik şehir turumuzda Bağımsızlık Meydanı, Sultan Abdul Samad Binası, Kraliyet Sarayı, Ulusal Müze, Parlamento, Ulusal Anıt, Ulusal Camii, Demiryolu İstasyonu görülecek yerler arasındadır. Öğle yemeğimizi Kuala Lumpur’da yerel bir restoranda alacağız. Turumuz bittikten sonra otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

    3.GÜN Kuala  Lumpur

    Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Batu Mağaralarını ziyaret edeceğiz. Hinduların kutsal mağara tapınağı aynı zamanda dünyanın en büyük mağara tapınağı olarak da kabul edilmektedir. Mağaranın önünde bizi tırmanacağız. dev Hindu Tanrısı Lord Murugan Heykeli karşılıyor. Ardından maymunların eşliğinde 272 adet dik basamakları Tırmanışın sonunda kendimizi derin ve büyük bir mağaranın içerisinde bulacağız. Son derece büyüleyici olan bu mağara tapınağını inceledikten sonra buradan Kuala Lumpur’un silüeti olan Petronas İkiz Kulelerini de görebileceğiz. Tur bitimi otelimize geçiyoruz. Konaklama otelimizde.

    4.Gün   Kuala Lumpur – Sıngapur  

    Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Singapur’a gitmek üzere Kuala Lumpur havalimanına geçeceğiz. Yerel havayolları ile yapacağımız uçuşun ardından Singapur’a varmış olacağız. Havalimanında bizi bekleyen aracımızla Singapur’u keşfetmek üzere alandan ayrılacağız. Singapur Nehri ile Meclis, Opera ve Mahkeme Binaları, Singapur’un simgesi olan Merlion Heykeli göreceğimiz yerler arasında, ardından Singapur’un ünlü Çin Mahallesi’nde alışveriş için vaktiniz olacaktır. Ardından Gardens By the Bay Parkı ve Singapur Akşam turu düzenlenecek. Yeşilin her tonuna sahip olması ve renkliliği ile kendinizi Alice Harikalar Dünyasında hissedebileceğiniz Gardens By The Bay Parkı, serin, ılıman iklimlerdeki türlerden tropik ormanlara ve dünyanın bu bölgesinde nadiren görülen bitkilerle ziyaretçilerine bitki dünyasının büyülü atmosferini sunmaktadır. Çiçek ve bitkilerin arasında gezdikten sonra Singapur’u akşam ışıkların altında görüyoruz. Tur bitiminde otelimize geçiyor ve günün yorgunluğunu atıyoruz. Konaklama otelimizde.

    5.Gün   Sıngapur  

    Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Singapur’u keşfetmeye devam edeceğiz. Göreceğimiz yerler arasında Orchard Road, Emerald Hill Road, Little India, Kampong Glam, Arab Street (Müslüman bölgesi Arab Street üzerinde birçok Türk restoranı göreceksiniz), Haji Lane caddesinin tasarım mağazaları ve sevimli butikleri, Clarke Quay olacaktır. Turumuz akşam Singapur Night Safari ile devam edecek. Singapur'un Mandai kentinde bulunan dünyanın ilk gece hayvanat bahçesine gideceğiz. Nocturnal--yani hayvanların gündüz uyuyup gece aktif olmaları özelliğine sahip hayvanat bahçesini diğer hayvanat bahçelerinden ayıran en önemli özellik ise, hayvanların kafes içerisinde tutulmamaları ve doğal ortamlarında gözlemlenebilmeleri. Ülkedeki en popüler turistik yerlerden biri olan Singapur Zoo’ da aslan, geyik, sırtlan gibi vahşi hayvanları kendi doğal habitatlarında çok yakından görebilme imkânı yakalayabileceğiz. Gece safari turu bitiminde otelimize döneceğiz. Konaklama otelimizde.

    6.Gün   Sıngapur – Denpasar – Bali   

    Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Bali’ye gitmek üzere Singapur havalimanına geçeceğiz. Yerel havayolları ile yapacağımız uçuşun ardından Denpasar’a varmış olacağız. Havalimanında bizi bekleyen aracımızla güneşin okyanus üzerinde batışını izlemek için kayaların üzerine inşa edilmiş Tanah Lot Tapınağına gidiyor ve gün batımı izliyoruz. Bu muhteşem doğa olayının ardından dinlenmek üzere otelimize geçiyoruz. Konaklama otelimizde.

    7. Gün Bali 

    Kahvaltının ardından sanatçılar köyü Celuk’a hareket ediyoruz. Celuk’ta gümüş ve ahşabın maharetli ellerde nasıl birer sanat eserine dönüştüğünü görme imkânı bulacağız. Ardından Batur Volkanı’nın eşsiz güzelliğini görmek ve krater gölü manzarası eşliğinde öğle yemeğimizi almak üzere Kintamani’ye gidiyoruz. Yemeğin ardından Kutsal Su Tapınağı olarak da bilinen Tirta Empul tapınağını ziyaret edeceğiz. Tapınak gezimiz sonrası Tegalalang pirinç teraslarının manzarasını Infinity pool denilen sonsuzluk havuzu eşliğinde çıkaracağız. Bu deneyimimizin ardından otelimize dönüyoruz. Konaklama otelimizde.

    8. Gün  Bali

    Kahvaltının ardından Ubud’u keşfetmek üzere yola çıkacağız. Ubud turu sırasında adanın en güzel bölgesini gezeceğiz. Julia Roberts’ın oynadığı “Eat, pray and love” filminin adada çekilen birçok sahnesi Ubud’da geçmiştir. 1 saatlik bir yolculuk ile Ubud’a ulaşıyoruz. Turumuzda öncelikle Bali sanatını daha yakından tanımak üzere Singapadu köyüne gidiyoruz. Ardından ölü yakma seremonilerinin de gerçekleştiği kutsal bahar hamamı tapınağını ziyaret etmek üzere Kutsal Maymun Ormanı’na doğru yola çıkıyoruz. Tapınağın da içinde bulunduğu parkta çevremizdeki maymunları seyrederek doğayla iç içe keyifli yürüyüşün ardından yemeğimizi almak üzere yerel bir restorana gidiyoruz. Öğle yemeğinin ardından eşsiz güzellikteki mimarisi ile ünlü Saraswati tapınağını ziyaret ediyoruz. Tapınağın içinde bulunan lotus çiçeklerinin muhteşem görüntüsüne tanık olacağız. Ardından Seminyak’a gidiyoruz. Seminyak’ta yapacağımız yürüyüş turunun ardından dinlenmek üzere otelimize döneceğiz.

    9. Gün  Bali – Denpasar – Istanbul 

    Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından transfer saatine kadar serbest zaman. Rehberimizin belirleyeceği saatte buluşup havalimanına transfer olacağız. Türk Havayollarının tarifeli seferi ile İstanbul’a uçuş. Yeni güne uçakta gireceğiz.

    10. Gün               İstanbul 

    Varışımız Türkiye saati ile sabah saatlerinde gerçekleşiyor. Turumuz sizi önceden vermiş olduğunuz adrese götürecek olan özel araç ve şoförünüz ile buluşmanız ve transferinizle son buluyor.

  • fotoicon
    fotogaleri
  • Bu tura 14 yaşından küçük çocukları maalesef kabul edemiyoruz.

    Geçerli pasaportun olması ve/veya vize alınmış (vize gerekli destinasyon/pasaport için) olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmemektedir. Pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Golden Bay Tour sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir.

    Golden Bay Tour, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Golden Bay Tour, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır.

    Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Golden Bay Tour sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.

  • FİYATLANDIRMA

    KALKIŞ TARİHİ

    KİŞİBAŞI

    2 ve 3 Kişilik Odada

    UÇUŞ DETAYLARI

    13-22 Temmuz 2024

    3.390 USD

      Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati: 13 Temmuz Cumartesi saat 12:30

      13 Temmuz TK 62 İstanbul 15.50- Kuala Lumpur 07.05 +1 (Kuala Lumpur ‘a varış (14 Temmuz)

      21Temmuz TK 67 Denpasar   21.20- İstanbul 05.00 +1 (İstanbul’a varış 22 Temmuz)

    31 Ağustos – 09 Eylül 2024

    3.490 USD

      Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati: 31 Ağustos Cumartesi saat 12:30

      31 Ağustos TK 62 İstanbul 15.50- Kuala Lumpur 07.10 +1 (Kuala Lumpur’a varış 1 Eylül)

      08 Eylül TK 67 Denpasar    21.20- İstanbul 05.00 +1 (İstanbul’a varış 9 Eylül)

    20 – 29 Ekim 2024

    3.390 USD

      Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati: 20 Ekim Pazar saat 12:30

      20 Ekim TK 62 İstanbul 15.50- Kuala Lumpur 07.05 +1 (Kuala Lumpur’a varış 21 Ekim)

      28 Ekim TK 67 Denpasar    21.25- İstanbul 05.40 +1 (İstanbul’a varış 29 Ekim)

    10 – 19 Kasım 2024

    3.490 USD

      Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati: 10 Kasım Pazar saat 13:30

      10 Kasım TK 62 İstanbul 17.10- Kuala Lumpur 08.15 +1 (Kuala Lumpur’a varış 11 Kasım)

      18 Kasım TK 67 Denpasar    21.25- İstanbul 05.40 +1 (İstanbul’a varış 19 Kasım)

      SINGLE Oda Farkı :

     

    + 690 USD

     

      13 Temmuz ve 31 Ağustos Hareketli tarihler için

      SINGLE Oda Farkı :

     

    + 1.090 USD

     

      20 Ekim ve 10 Kasım Hareketli tarihler için

      Havalimanı buluşma saati, uçuştan 3saat önce olup, detaylar tur hareketinden 2 gün öncesinde ayrıca iletilecektir.

      Kalkış ve varış saatleri yerel saatlerdir.

Misafir Yorumları

yorumlarNADİR ÖNEN

Bu seyahat firması ile 1968 yılı Mülkiyeden mezunlar olarak topluca Fransada bir nehir gezisinde bulunduk.İlgi,alaka ve iş anlayışları takdire şayan bir seviyede.İlgililerini gerçekten tebrik ediyorum ve herkese bu seyahat firmasını hararetle tavsiye ediyorum.

Nadir ÖNEN

yorumlarBERRAK KINIK

Canım tuğbacığım sayende çookk keyifli nehir turları yaptık yapmayada devam ediyoruz.Güler yüzün samimiyetinle herşey çok keyifliydi iyiki varsın😘

Berrak KINIK

 

 

yorumlarMELİHA ÇIRPANLI

Baltık Başkentlerine seyahat etmiştim süper hizmet
Aldık harika tatil yaptık Rehberlik hizmeti veren Feri Hanımefendiye sevgilerimi gönderiyorum

Meliha ÇIRPANLI

Kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun!

Telefon icon bilgi@goldenbaytour.com

Bize Ulaşın

0850 202 39 39
KVKK Politikası | Çerez Politikası | Aydınlatma Metni | Detaylı Aydınlatma Metni | Tanım ve Açıklamalar | Başvuru Formu

Copyright © 2021 - Web sitemizde bulunan tüm turların program içeriklerinin telif hakları Golden Bay Tour’a ait olup izinsiz kopyalanıp kullanılamaz veya çoğaltılamaz.

Web Tasarım: Data1



KVKK Hakkında Whatsapp İletişim