Yurtdışı iconEXCLUSIVE
YURT DIŞI TURLARI
nehir iconNEHİR
TURLARI
Gemi iconGEMİ
TURLARI
Yurtdışı iconYURT DIŞI
TURLARI

YURTDIŞI TURLARI

Anasayfa » Yurtdışı Turları » Güneydoğu Asya Turları » KUZEY TAYLAND VE LAOS
Exclusive
KUZEY TAYLAND VE LAOS

KUZEY TAYLAND VE LAOS

Bangkok (2) – Chiang Rai (1) – Chiang Mai (1) – Luang Prabang (2)
Tarihler: 12 Ekim & 10 Kasım & 06 Aralık 2024
Günler: 6 Gece 9 Gün
2990 $
BİLGİ İSTEYİN
  • 1.Gün                  İSTANBUL – BANGKOK  

    Turumuz kişiye özel aracın sizi adresinizden alması ile başlıyor.  İstanbul Havalimanı Dış Hatlar terminalinde buluşma noktamızda buluşup check-in işlemlerinin tamamlanması ve pasaport kontrollerinin ardından Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Bangok’a hareket ediyoruz. Geceyi uçakta geçiriyoruz…

    2. Gün                 BANGKOK – CHIANG RAI   

    Yaklaşık 10 saat süren bir yolculuğun ardından Bangkok’a varıyoruz. Bangkok havalimanına ulaşmamızın ardından uçak değiştirip Chaing Rai’ye hareket edeceğiz. Chiang Rai’ye varmamızla birlikte alandan ayrılıp şehri keşfetmeye başlıyoruz. İlk durağımız, Mavi Tapınak olarak da bilinen Wat Rong Suea Ten tapınağı olacak. Göz alıcı safir rengi ve altın süslemeleriyle şehrin en yeni tapınağıdır. Ardından, ulusal sanatçı Thawan Duchanee tarafından yaratılan yapı kompleksi, BaanDam’ı (Kara Ev) ziyaret ediyoruz. Bu yapı modern tasarımlarla  geleneksel Kuzey Tayland binalarının harmanlanmış halidir. Tur bitimi dinlenmek üzere otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

    3. Gün                 CHIANG RAI   – CHIANG MAI  

    Erken kahvaltının ardından Tayland’ın en popüler destinasyonlarından biri olan      yağmur ormanlarıyla, tapınaklarıyla, gece pazarlarıyla ve kabileleri ile ünlü Chiang Mai’ye gitmek üzere yola çıkıyoruz. Yaklaşık 4 saatlik bir yolculuğun ardından Chiang Mai’ye varıyor ve şehri keşfetmeye başlıyoruz. Öncelikle şehrin 15 km kadar dışında yer alan Kuzey Tayland’ın en ünlü tapınağı Wat Phrathat Doi Suthep’i ziyaret ediyoruz.  Wat Suan Dok ve Wat Chide Luang turumuzda ziyarete edeceğimiz diğer tapınaklardır. Turlarımızın ardından Chiang Mai’nin ünlü sokak pazarını ziyaret edeceğiz. Tayland ipeği, gümüşü, antikaları, sanatı, kıyafetleri, ayakkabıları, sokak lezzetleri dahil olmak üzere akla gelebilecek her şeyin satıldığı bu pazarda keyifli anlar yaşayacağız. Rehberimizin belirleyeceği saatte buluşup otelimize dönüyoruz. Konaklama otelimizde.

    4. Gün                 CHIANG MAI  – LUANG PRABANG

    Erken kahvaltının ardından Laos’un en önemli şehirlerinden biri olan Luang Prabang’a uçmak üzere havalimanına transfer olacağız. şehri keşfetmeye başlayacağız. Ban Ouay, Ban Ou ve Ban Thapene köylerini ziyaret edecek t Hmong, Lowland, Khmu gibi birbirine benzer ama farklı etnik kökene sahip insanları tanıma fırsatı bulacağız. Turların bitiminde otelimize transfer olacağız. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.  

    5. Gün                 LUANG PRABANG

    Kahvaltımızı otelimizde alıyor ve şehir turumuz için hareket ediyoruz. Belkide Güneydoğu Asya’nın en iyi korunmuş şehri olan Luang Prabang gezimizde şehrin en eski tapınağı Wat Sene ve Wat Xieng Thoung’u gezeceğiz. Ardından Kraliyet Sarayı Müzesi’ni gezecek sonrasında şehrin yüksek noktalarından birinde gizli kalmış bir stupa’yı göreceğiz. Öğle yemeğimizi turumuz sırasında alıyoruz. Ardından akşam pazarını gezecek şehri ve insanlarını daha yakından tanıma fırsatı bulacağız. Konaklama otelimizde

    6. Gün                 LUANG PRABANG – BANGKOK 

    Erken kahvaltının ardından Bangkok’a uçmak üzere Luang Prabang havalimanına transfer olacağız. Yerel havayollarının uçuşu ile beraber Bangkok’a varıyor ve Bangkok’u keşfetmek üzere alandan ayrılıyoruz. Şehir turumuz sırasında Uyuyan Buda, Oturan Buda, Altın Buda , Kraliye Caddesi, eski ve yeni Parlamento binaları göreceğimiz yerler arasında olacaktır. Turumuz sonrası otelimize dönüyoruz. Konaklama otelimizde.

    7. Gün                 BANGKOK 

    Bangkok’da ilk ziyaretimiz yüzen çarşı olacak. Yaklaşık 1,5 saat yolculuğun ardından Asya’ya özgü uzun kuyruklu motorlarla yüzen çarşıya varmış olacağız. Su kanalları arasında kurulmuş olan köyleri görerek yüzen çarşıya ulaşıyoruz. Yerel halkın küçük kanolarla tezgahlar kurduğu bu rengarenk çarşıda el emeği eserler, çeşitli hediyelik eşyalar ve yerel meyve-sebzeler satılmaktadır. Tur bitimi öğle yemeğimizi alıyor ve güne kanallar turu ile devam ediyoruz. Bu turla beraber Bangkok’u farklı açıda görmüş olacağız. Turumuz esnasında Bangkok’un tarihi kanallarında özel teknemiz ile dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceğiniz ilginç manzaraları görme fırsatı. Tay’lıların kanallar üzerindeki yaşamını yakından tanıyacak, Tayland’ın zengin ile fakir kesiminin kaynaşmasına şahit olacaksınız. Tapınaklardan birinin önünde kutsal kedi balıklarını besleyeceğiz. Turumuzun ardından otelimize transfer. Konaklama otelimizde.

    8. Gün                 BANGKOK – ISTANBUL  

    Kahvaltının ardından şehri keşfetmek için bolca zamanımız olacak. Sonrasında rehberimizin belirlediği saatte lobide buluşuyor ve İstanbul’a uçmak üzere havalimanına transfer olacağız. Yeni güne uçakta giriyoruz.

    9. Gün                 ISTANBUL 

    İstanbul’a varışımıza takiben check-in  işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz.  Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile İstanbul’a hareket ediyoruz. Turumuz evinize özel transferiniz ile son buluyor. Bir sonraki keşfinizde görüşmek üzere.

  • fotoicon
    fotogaleri
  • *** Bu tura 14 yaşından küçük çocukları maalesef kabul edemiyoruz.

    Geçerli pasaportun olması ve/veya vize alınmış (vize gerekli destinasyon/pasaport için) olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmemektedir. Pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Golden Bay Tour sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. 

    Golden Bay Tour, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Golden Bay Tour, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler

    ssTur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Golden Bay Tour sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.

  • FİYATLANDIRMA

    UÇUŞ DETAYLARI

    KALKIŞ TARİHİ

    KİŞİBAŞI

    2 ve 3 Kişilik Odada

     

     

     

     

     

    12 – 20 Ekim 2024

    2.990 USD

      Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati: 12 Ekim  Cumartesi saat: 13.30

      12 Ekim    TK 58         İstanbul  16.25 -        Bangkok  06.05 (Bangkok’a varış 13 Ekim)

      19 Ekim    TK 69         Bangkok   23.05 -      İstanbul  05.15 (İstanbul’a varış 20 Ekim)

    10 – 18 Kasım 2024

    2.990 USD

      Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati: 10 Kasım  Pazar saat: 17.30

      10 Kasım  TK 64         İstanbul  20.55 -        Bangkok  10.15 (Bangkok’a varış 11 Kasım)

      17 Kasım  TK 69         Bangkok   23.15 -      İstanbul  06.10 (İstanbul’a varış 18 Kasım)

    06 – 14 Aralık 2024

    3.090 USD

      Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati: 06 Aralık  Cuma saat: 12.20

      06 Aralık   TK 58         İstanbul  15.20 -        Bangkok  04.45 (Bangkok’a varış 07 Aralık)

      13 Aralık   TK 65         Bangkok   23.15 -      İstanbul  06.10 (İstanbul’a varış 14 Aralık)

      SINGLE Oda Farkı

     

      + 590 Usd

     

      Havalimanı buluşma saati, uçuştan 3 saat önce olup, detaylar tur hareketinden 2 gün öncesinde ayrıca iletilecektir.

      Kalkış ve varış saatleri yerel saatlerdir.

Misafir Yorumları

yorumlarBERRAK KINIK

Canım tuğbacığım sayende çookk keyifli nehir turları yaptık yapmayada devam ediyoruz.Güler yüzün samimiyetinle herşey çok keyifliydi iyiki varsın😘

Berrak KINIK

 

 

yorumlarŞULE ŞAHİN

Çok değerli Mülkiye mezunları ve sevgili katılımcılar, bir ODTÜlü olarak bu gezide sizleri tanıdığım ve yepyeni dostlar edindiğim İçin çok mutluyum. Başta Tuğrul bey ve Golden Bay olmak üzere herkese bu güzel gezi icin çok teşekkür ediyorum. Sonraki gezilerde sağlıkla görüşmek dileğiyle çok sevgiler

Şule ŞAHİN

yorumlarMEHMET MÜDERRİSOĞLU

15-23 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlediğiniz GÜNEY AFRİKA turuna ailece katıldık.  

Öncelikle daha yola çıkmadan firmanızdan gördüğümüz ilgi Betül hanım sayesinde yolculuğumuzun çok iyi geçeceğini gösteriyordu.  Kendisine özellikle teşekkürlerimizi iletmenizi rica ederim.

Rehberimiz Deniz Kılıç ise şimdiye kadar gittiğim yirmiden fazla seyahatimde en ilgili, en candan, en işini sevgi ve istekle yapan biri idi. Sizi onunla çalıştığınız için kutlarken onu da ayakta alkışlamak isterim.

Güney Afrika uzak bir yol, bilinmeyen bir yer olduğu halde hiç sıkılmadan, yaşım icabı yorucuda olsa fevkalade zevk alarak katıldık.  Kaldığımız ilk otel çok harika olmasa bile idare eder derecede idi.  Ancak Sun Cityde kaldığımız otel fevkalade idi.  Açıkçası keşke bir gece daha kalabilseydik demek isterim.

Tümüyle GOLDEN BAY TURİZM ailesine sonsuz teşekkürler ederim, tümüyle her şey muhteşemdi.

Bundan sonra yapacağınız gezileri ilk duymak ve özellikle Deniz Kılıç ın katılacaklarını mutlaka uyarmanızı dilerim, gitmediğimiz destinasyonlara ise katılmak isterim.

Her şeye teşekkürler eder, tüm çalışan ailenize sevgilerimi iletirim.
 
Mehmet MÜDERRİSOĞLU

Kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun!

Telefon icon bilgi@goldenbaytour.com

Bize Ulaşın

0850 202 39 39
KVKK Politikası | Çerez Politikası | Aydınlatma Metni | Detaylı Aydınlatma Metni | Tanım ve Açıklamalar | Başvuru Formu

Copyright © 2021 - Web sitemizde bulunan tüm turların program içeriklerinin telif hakları Golden Bay Tour’a ait olup izinsiz kopyalanıp kullanılamaz veya çoğaltılamaz.

Web Tasarım: Data1



KVKK Hakkında Whatsapp İletişim