Yurtdışı iconEXCLUSIVE
YURT DIŞI TURLARI
nehir iconNEHİR
TURLARI
Gemi iconGEMİ
TURLARI
Yurtdışı iconYURT DIŞI
TURLARI

YURTDIŞI TURLARI

Anasayfa » Yurtdışı Turları » Orta & Latin Amerika Turları » ARJANTİN & BREZİLYA
Exclusive
ARJANTİN & BREZİLYA

ARJANTİN & BREZİLYA

Buenos Aires (3) & Iguazu (1) &Rio de Janerio (3) & Sao Paulo (1)
Tarihler: 10 Kasım & 08 Aralık 2024
Günler: 8 Gece 9 Gün
4790 $
BİLGİ İSTEYİN
  • 1.Gün                  İSTANBUL – BUENOS AIRES

    Turumuz kişiye özel aracın sizi adresinizden alması ile başlıyor. İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde buluşarak, bilet, bagaj ve pasaport işlemlerimizi tamamlıyor ve sonrasında ise Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferi ile Buenos Aires uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Varışımızı takiben havalimanında karşılanıyor ve özel aracımız ile otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

    ** Uçak Sao Paulo’da 1 saat 35 dakika kadar sürecek bir teknik duruş gerçekleştirecektir. Bu esnada uçaktan inilmesi yasaktır.

    2. Gün                 BUENOS AIRES

    Kahvaltının ardından tam gün Buenos Aires gezimize başlıyoruz. Güney Amerika’nın en büyük şehirlerinden olmasına rağmen kendinizi önemli bir Avrupa kenti geziyormuş hissinden kurtaramayacağınız mimarisi, birbirinden lezzetli yemeklerden oluşan mutfağı ve elbette kalbinden taşan tango ile eşsiz şehir Buenos Aires’te ilk durağımız bu şehre neden “Güney Amerika’nın Paris’i" namının verildiğini bize varlığı ile anlatan La Recoleta semti olacak. Şehrin seçkin semtlerinden biri olan bu yerde Eva Peron’un (Evita) da mezarının bulunduğu Recoleta Mezarlığı’nı ziyaret edeceğiz. Daha sonra Arjantinli sanatçıların eserleri ile beraber Renoir ve Monet gibi Avrupalı ressamların da eserlerinin bulunduğu Ulusal Güzel Sanatlar Müzesi’ni de ziyaret ediyoruz. Bir sonraki durağımız Plaza Dorrego etrafına çevrelenmiş, tangonun doğduğu semt, antikaları, yuvarlak taşlı sokakları, kolonyal mimarisi ile San Telmo. Buenos Aires’in kurulduğu meydan olan Plaza de Mayo ve etrafında yer alan başkanlık makamı Casa Rosada, Evita Balkonu, Katedral ve Colon Tiyatrosu gezileri ile güne devam ediyoruz. Şehrin “Grand Boulevard”ı olarak inşa edilen Avenida de Mayo’yu dolaşıyor ve Buenos Aires’teki en eski café olan Café Tortoni’de bir mola veriyoruz. Kendine has mimarisi ile La Boca semti ve dünyanın en geniş bulvarı olan 9 Temmuz Bulvarı gezimizin diğer önemli noktaları arasında. Bugün öğle yemeğimizi geziler esnasında yerel bir restoranda alıyoruz. Akşam ise bambaşka bir tango deneyimine tanık olmak için şehrin en iyi tango mekânlarından birinde olacağız. Akşam yemeğimizi de bu mekânda alıyoruz. Konaklama otelimizde.

    3. Gün                 BUENOS AIRES – TIGRE – BUENOS AIRES  

    Kahvaltının ardından özel aracımız ile Buenos Aires’in kuzeyinde yer alan, sadece Buenos Aires’in değil tüm Güney Amerika kıtasının en varlıklı semtlerinden biri olan San Isidro’ya hareket ediyoruz. Burada taş döşeli yollar ve kolonyal dönem evleri ile çevrili tarihi merkezi görüyoruz. Daha sonra aracımız bizi Tigre’ye götürecek. Burada halka açık bir feribotla Parana Deltası’nda yaklaşık 1 saat süren bir gezi yapıyoruz. Öğle yemeğimizi geziler esnasında yerel bir restoranda alıyor olacağız. Yemeğin ardından özel aracımız ile otelimize hareket ediyoruz. Günün geri kalanında serbest zaman. Konaklama otelimizde.

    4. Gün                 BUENOS AIRES – IGUAZU

    Kahvaltımızı kumanya olarak aldıktan sonra özel aracımız ile havalimanına transfer oluyoruz. Yerel havayolları ile Iguazu’ya (Arjantin) hareket ediyoruz. Varışımızı takiben havalimanında yerel rehberimiz tarafından karşılanıyor ve UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Iguazu Şelalelerinin Arjantin tarafında bulunan kısımlarını göreceğimiz yürüyüş parkurlarını tamamlayıp şelaleleri yakından fotoğraflama imkânı bulacağız. Öğle yemeğimiz Ulusal Park içerisinde yer alan yerel bir restoranda alıyor olacağız. Gezinin ardından sınırdan geçerek Brezilya tarafındaki otelimize transfer oluyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

    5. Gün                 IGUAZU – RIO DE JANERIO

    Kahvaltının ardından Iguazu Şelalelerinin bu kez de Brezilya kısmında geziyor ve safari turumuzu gerçekleştiriyoruz. Birçoklarına göre şelalelerin en güzel manzaraları Brezilya kısmından izlenmektedir. Ayrıca birçok tropik bitki ve kuş çeşidine rastlamak da mümkündür.  Bu gezimizin bitiminde unutulmaz bir tekne turu yapacağımız Macuco Turuna çıkıyoruz. Turumuzda elektrikli araçlar ile ormanın derinliklerine doğru gideceğiz Salto de Macuco'ya varacağız. Sonrasında botlarımıza binerek Şeytan Boğazına doğru gideceğiz. ( Önemli Not: Islanma ihtimaline karşı ince yağmurluklarımız yanımızda olsun ) Brezilya tarafında en güzel noktalarına gidecek, seyir teraslarından izleme fırsatı bulacağız. Öğle yemeğimiz Ulusal Park içerisinde yer alan yerel bir restoranda alıyor olacağız. Sonrasında Rio de Janerio uçuşumuzu gerçekleştirmek üzere havalimanına transfer oluyoruz. Yerel Havayolları ile gerçekleştireceğimiz uçuşumuzun ardından Rio de Janerio da bulunan otelime transfer oluyoruz. Konaklama otelde.

    (**Yerel havayollarının müsaitliğine göre Iguazu – Rio de Janerio uçuşu aktarmalı gerçekleştirilebilir)

    6. Gün                 RIO DE JANERIO  

    Otelde alacağımız kahvaltının ardından özel aracımız ile şehir merkezine transfer oluyoruz. Bu sabah şehrin kolonyal bölgesini ziyaret edecek, burada dar caddeler, meydanlar ve tarihi binalar arasında Candelaria, Praça XV, Travesso Marketi, Metropolitan Katedrali ve sambanın kalbi Sambodromo’yu ayrı ayrı ziyaret edeceğiz. Gezinin bu bölümünde ülkedeki Portekiz hâkimiyeti döneminden kalma Portekiz Kraliyet Okuma Odası’nı da gezeceğiz. Büyüleyici bir atmosfere sahip Colombo Pastanesi’nde kısa bir molanın ardından turumuzun ilk bölümünü tamamlamış olacağız. Öğle yemeğinde, yerel bir restoranda Brezilya'nın geleneksel mangal tatlarını tadacağız.  Yemek sonrası serbest zamanAkşam yemeğimizi yerel bir restoranda alıp, dinlenmek üzere otelimize geçiyoruz. Konaklama otelimizde.

    7. Gün                 RIO DE JANERIO  

    Kahvaltının ardından özel aracımız ile Dünyanın Yeni Yedi Harikasından biri olan, 40 m uzunluğundaki Christ the Redeemer (Kurtarıcı İsa) Heykeli’nin tüm Rio de Janeiro’ya tepeden baktığı Corcovado Tepesi’ne gidiyoruz. Bu gezinin ardından öğle yemeğimizi yerel bir restoranda alıyoruz. Yemeğin ardından Guanabara Körfezi’nin inanılmaz manzarasına doyacağınız Sugar Loaf Tepesi’ne teleferikler ile çıkıyoruz. Günün kalanında serbest zaman. Konaklama otelimizde.

    8. Gün                 RIO DE JANERIO – SAO PAOLO

    Kahvaltının ardından havalimanına transfer oluyoruz. Yerel havayollarına ait bir uçakla Sao Paulo’ya hareket ediyoruz. Varışımızı takiben öğle yemeğimizi alıyor ve akabinde ülkenin en önemli şehirlerinden biri olan Sao Paulo turumuza başlıyoruz. Iburapuera Park, Japon Mahallesi, Katedral, Tarihi Şehir Merkezi, Belediye Tiyatrosu tur esnasında göreceklerimiz arasındadır. Turumuzun ardından otelimize transfer oluyoruz. Bu gece otelimizden havalimanına gitmek üzere erkenden ayrılacağız.

    9. Gün                 SAO PAOLO – ISTANBUL

    Kahvaltımızı kumanya olarak aldıktan sonra,İstanbul uçuşu için havalimanına hareket ediyoruz. Varışımızı takiben Bilet, bagaj ve biniş işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferi ile İstanbul’a hareket ediyoruz. İstanbul’a varışımız ile size özel araç transferimiz ile gezimiz sona eriyor; tekrar görüşmek dileğiyle…

  • fotoicon
    fotogaleri
  • *** Bu tura 14 yaşından küçük çocukları maalesef kabul edemiyoruz.

    Geçerli pasaportun olması ve/veya vize alınmış (vize gerekli destinasyon/pasaport için) olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmemektedir. Pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Golden Bay Tour sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. 

    Golden Bay Tour, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Golden Bay Tour, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler

    Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Golden Bay Tour sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir

  • FİYATLANDIRMA

    UÇUŞ DETAYLARI

    KALKIŞ TARİHİ

    KİŞİBAŞI

    2 ve 3 Kişilik Odada

     10 Kasım – 18 Kasım 2024

    4.790 USD

      Buluşma günü ve saati: 10 Kasım Pazar sabah 07:30’da

      TK 15   10 Kasım  Istanbul (IST) – Buenos Aires (EZE) 1035 2235

      TK 16   18 Kasım Sao Paulo (GRU) – Istanbul (IST)     0410 2245

     08 – 16 Aralık 2024

    4.790 USD

      Buluşma günü ve saati: 08 Aralık Pazar sabah 07:30’da

      TK 15   08 Aralık  Istanbul (IST) – Buenos Aires (EZE) 1035 2235

      TK 16   16 Aralık  Sao Paulo (GRU) – Istanbul (IST)     0410 2245

      SINGLE Oda Farkı

    +790 USD

     

     

     

      Havalimanı buluşma saati, uçuştan 3 saat önce olup, detaylar tur hareketinden 2 gün öncesinde ayrıca iletilecektir.

      Kalkış ve varış saatleri yerel saatlerdir.

      *işareti olan uçuşlar, hareket tarihinden 1 sonraki takvim gününde varış noktasına ulaşır.

Misafir Yorumları

yorumlarAYŞE AKSU ALTAN

Golden Bay acentası ile yaptığımız tüm seyahatlerde vaadedilen konfor ve kalite..rehberlerin profesyonellikleri ...aklımıza seyahat denince ilk gelen isim..Her zaman memnun ayrıldık.Teşekkürler Tuğba Hanım,Mert Bey,Haluk Bey ....ve diğer kıymetli rehber arkadaşlarımız❤️👌🏼🍸💝

Ayşe Aksu ALTAN

yorumlarZEYNEP ULAŞAN

Tuba hanim,

Bizlere yasattiginiz tum guzel turlar icin gercekten cok tesekkurler. Hepsi ayri ayri cok keyifli idi. Daha nicelerinde bulusmak uzere . Sevgiler

Zeynep ULAŞAN

 

yorumlarAYŞE BİLGİNSOY

Değerli Golden Bay ailesi,

8-17 Şubat tarihleri arasında ilk defa Golden Bay'in düzenlediği bir tura katıldım. İlk turumun aynı zamanda ilk safarim olması ve rehberimizin Deniz Kılıç olması benim için büyük bir şanstı, unutamayacağım bir tecrübe yaşadım. Başta Deniz Kılıç ve Gonca Hanım olmak üzere tüm Golden Bay ekibine bana bu güzellikleri yaşattıkları için teşekkür ederim.

Saygılarımla
Ayşe BİLGİNSOY

Kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun!

Telefon icon bilgi@goldenbaytour.com

Bize Ulaşın

0850 202 39 39
KVKK Politikası | Çerez Politikası | Aydınlatma Metni | Detaylı Aydınlatma Metni | Tanım ve Açıklamalar | Başvuru Formu

Copyright © 2021 - Web sitemizde bulunan tüm turların program içeriklerinin telif hakları Golden Bay Tour’a ait olup izinsiz kopyalanıp kullanılamaz veya çoğaltılamaz.

Web Tasarım: Data1



KVKK Hakkında Whatsapp İletişim