Yurtdışı iconEXCLUSIVE
YURT DIŞI TURLARI
nehir iconNEHİR
TURLARI
Gemi iconGEMİ
TURLARI
Yurtdışı iconYURT DIŞI
TURLARI

YURTDIŞI TURLARI

Anasayfa » Yurtdışı Turları » Orta & Latin Amerika Turları » ARJANTİN & BREZİLYA TURU
Exclusive
ARJANTİN & BREZİLYA TURU

ARJANTİN & BREZİLYA TURU

Sao Paulo (1) – Rio de Janerio (3) – Iguazu (2) – Buenos Aires (2)
Tarihler: 06 Nisan & 15 Haziran 2024
Günler: 8 Gece 9 Gün
4990 $
BİLGİ İSTEYİN
  • 1.Gün                  İSTANBUL – SAO PAULO

    Turumuz kişiye özel aracın sizi adresinizden alması ile başlıyor. İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde buluşarak, bilet, bagaj ve pasaport işlemlerimizi tamamlıyor ve sonrasında ise Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferi ile Sao Paulo uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Varışımızı takiben havalimanında karşılanıyor ve özel aracımız ile otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

    2. Gün                 SAO PAOLO – RIO DE JANERIO

    Kahvaltının ardından Sao Paulo turumuza başlıyoruz. Iburapuera Park, Japon Mahallesi, Katedral, Tarihi Şehir Merkezi, Belediye Tiyatrosu tur esnasında göreceklerimiz arasındadır. Turumuzun ardından öğle yemeğimizi alıp Rio de Janerio uçuşu için havalimanına hareket ediyoruz. Varışımızı takiben havalimanında karşılanıyor ve özel aracımız ile otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

    3. Gün                 RIO DE JANERIO

    Otelde alacağımız kahvaltının ardından özel aracımız ile şehir merkezine transfer oluyoruz. Bu sabah şehrin kolonyal bölgesini ziyaret edecek, burada dar caddeler, meydanlar ve tarihi binalar arasında Candelaria, Praça XV, Travesso Marketi, Metropolitan Katedrali ve sambanın kalbi Sambodromo’yu ayrı ayrı ziyaret edeceğiz. Gezinin bu bölümünde ülkedeki Portekiz hâkimiyeti döneminden kalma Portekiz Kraliyet Okuma Odası’nı da gezeceğiz. Büyüleyici bir atmosfere sahip Colombo Pastanesi’nde kısa bir molanın ardından turumuzun ilk bölümünü tamamlamış olacağız. Öğle yemeğinde, yerel bir restoranda Brezilya'nın geleneksel mangal tatlarını tadacağız.  Yemek sonrası serbest zaman.  Akşam yemeğimizi yerel bir restoranda alıp, dinlenmek üzere otelimize geçiyoruz. Konaklama otelimizde.

    4. Gün                 RIO DE JANERIO

    Kahvaltının ardından özel aracımız ile Dünyanın Yeni Yedi Harikasından biri olan, 40 m uzunluğundaki Christ the Redeemer (Kurtarıcı İsa) Heykeli’nin tüm Rio de Janeiro’ya tepeden baktığı Corcovado Tepesi’ne gidiyoruz. Bu gezinin ardından öğle yemeğimizi yerel bir restoranda alıyoruz. Yemeğin ardından Guanabara Körfezi’nin inanılmaz manzarasına doyacağınız Sugar Loaf Tepesi’ne teleferikler ile çıkıyoruz. Günün kalanında serbest zaman. Konaklama otelimizde.

    5. Gün                 RIO DE JANERIO – IGUAZU

    Kahvaltının ardından özel aracımız ile havalimanına transfer oluyoruz. Yerel havayolları ile Foz de Iguaçu’ya (Brezilya) hareket ediyoruz. Varışımızı takiben havalimanında yerel rehberimiz tarafından karşılanıyor ve Iguaçu Milli parkına hareket ediyoruz. İguazu şelalelerinin büyük bir çoğunluğu Arjantin sınırları içinde yer almasına rağmen şelaleleri en iyi açıdan görme ve manzaranın tadını çıkarma fırsatı  Brezilya kısmında yakalanmaktadır.  Şelalelerden San Martin, Adem & Havva ve diğer bir çoğunu göreceğimiz bir patika yürüyüşünden sonra en görkemli şelale olan Şeytan Boğazının  döküldüğü noktaya ulaşıp şelalenin heybetini yakından deneyimleyeceğiz. Öğle yemeğimizi yerel bir restoranda aldıktan sonra milli parktan ayrılıp yüzlerce kuş çeşidini gözlemleyeceğimiz Kuş Parkı ziyaretini gerçekleştireceğiz.  Gezimizin ardından Brezilya-Arjantin sınır kapısından geçiş işlemlerini tamamlayıp konaklayacağımız  otele doğru yola çıkıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde

    ** Yerel havayollarının müsaitliğine göre Rio de Janerio – Iguazu uçuşu Sao Paulo aktarmalı gerçekleştirilebilir.

    6. Gün                 IGUAZU

    Kahvaltının ardından UNESCO  Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Iguazu Şelalelerinin Arjantin tarafındaki yürüyüş parkurlarını tamamlayacağız. Bir gün önce Brezilya tarafından gözlemlediğimiz şelaleleri bu sefer  döküldükleri yerden yani en yakın noktalardan  ziyaret edeceğiz. Öğle yemeğimiz Ulusal Park içerisinde yer alan yerel bir restoranda alıp şelalelerdeki son aktivitemiz olan Macuco safari ile için parkın içinde kısa bir yolculuk yapacağız. Bu turumuzda İguazu nehri kıyısına ulaşıp sürat tekneleri ile şelaleleri yakından deneyimleyeceğiz. Tekneler ile şelalelerin altına girdiğimizde Şelaleler üstünüze doğru dökülürken hissedeceğiniz adrenalin eşi benzeri olmayan bir deneyimle birleşecek. Hazırlanın tamamen ıslanacaksınız. Macuco safarinin ardından otelimize transfer oluyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

    7. Gün                 IGUAZU – BUENOS AIRES

     Kahvaltının ardından özel aracımız ile havalimanına transfer oluyoruz. Yerel havayolları ile Buenos Aires’e hareket ediyoruz. Varışımızla birlikte öğle yemeğimizi almak üzere yerel bir restorana gidiyoruz. Yemeğim ardından Buenos Aires gezimize başlıyoruz. Plaza Dorrego etrafına çevrelenmiş, tangonun doğduğu semt, antikaları, yuvarlak taşlı sokakları, kolonyal mimarisi ile San Telmo. Buenos Aires’in kurulduğu meydan olan Plaza de Mayo ve etrafında yer alan başkanlık makamı Casa Rosada, Evita Balkonu, Katedral ve Colon Tiyatrosu gezileri ile güne devam ediyoruz. Şehrin “Grand Boulevard”ı olarak inşa edilen Avenida de Mayo’yu dolaşıyor ve otelimize geçiyoruz. Günün geri kalanında serbest zaman. Konaklama otelimizde.

    8. Gün                 BUENOS AIRES – TIGRE – BUENOS AIRES

    Kahvaltının ardından özel aracımız ile Buenos Aires’in kuzeyinde yer alan, sadece Buenos Aires’in değil tüm Güney Amerika kıtasının en varlıklı semtlerinden biri olan San Isidro’ya hareket ediyoruz. Burada taş döşeli yollar ve kolonyal dönem evleri ile çevrili tarihi merkezi görüyoruz. Daha sonra aracımız bizi Tigre’ye götürecek. Burada halka açık bir feribotla Parana Deltası’nda yaklaşık 1 saat süren bir gezi yapıyoruz. Öğle yemeğimizi geziler esnasında yerel bir restoranda alıyor olacağız. Yemeğin ardından özel aracımız ile Buenos Aires’e dönüyor ve Arjantinli sanatçıların eserleri ile beraber Renoir ve Monet gibi Avrupalı ressamların da eserlerinin bulunduğu Ulusal Güzel Sanatlar Müzesi’ni de ziyaret ediyoruz.  Bu keşfimizin ardından “Güney Amerika’nın Paris’i" namının verildiğini bize varlığı ile anlatan La Recoleta semtine gideceğiz. Şehrin seçkin semtlerinden biri olan bu yerde Eva Peron’un (Evita) da mezarının bulunduğu Recoleta Mezarlığı’nı ziyaret edeceğiz. Akşam ise bambaşka bir tango deneyimine tanık olmak için şehrin en iyi tango mekânlarından birinde olacağız. Akşam yemeğimizi de bu mekânda alıyoruz. Yemek bitimi otelimize hareket ediyoruz. Konaklama otelimizde.

    9. Gün                 BUENOS AIRES – ISTANBUL

    Kahvaltının ardından check out saatine kadar serbest zaman. Check out işlemlerini gerçekleştirdikten sonra kendine has mimarisi ile La Boca semti ve dünyanın en geniş bulvarı olan 9 Temmuz Bulvarı gezilerimizi gerçekleştiriyoruz. Tur bitimi akşam yemeğini almak üzere yerel bir restorana gideceğiz. Yemek bitimi havalimanına transferimiz gerçekleşecek.  Bilet, bagaj ve biniş işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferi ile İstanbul’a hareket ediyoruz. Uçuşumuz Sao Paulo stoplu olacaktır. Yaklaşık olarak 1 saat, 30 dakikalık bir bekleme olacak uçaktan İstanbul’a kadar inmeyeceğiz. Saat farkından dolayı günü uçakta geçiriyoruz.

    10. Gün                              ISTANBUL

    İstanbul varışımız yerel saat ile akşam saatlerinde olacak ve size özel araç transferimiz ile gezimiz sona erecek; tekrar görüşmek dileğiyle…

    ÖRNEK (vb.) OTELLER

    SAO PAOLO

    RIO DE JANERIO

    IGUAZU

    BUENOS AIRES

      4**** The hotel Belas Artes vb.

      4**** Windsor Hotel vb

     5***** Iguazú Grand Resort Spa vb.

     5***** Hotel 725 Continental vb.

  • fotoicon
    fotogaleri
  • *** Bu tura 14 yaşından küçük çocukları maalesef kabul edemiyoruz.

    Geçerli pasaportun olması ve/veya vize alınmış (vize gerekli destinasyon/pasaport için) olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmemektedir. Pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Golden Bay Tour sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. 

    Golden Bay Tour, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Golden Bay Tour, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler

    Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Golden Bay Tour sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir

  • FİYATLANDIRMA

    UÇUŞ DETAYLARI

    KALKIŞ TARİHİ

    KİŞİBAŞI

    2 ve 3 Kişilik Odada

    06 – 15 Nisan 2024

     4.990 USD

      Buluşma günü ve saati : 06 Nisan Cumartesi saat 10.30

      TK  193 06APR ISTGRU  1335   2045 

      TK   16  14APR EZEIST   2355  #2240 +1 (İstanbul’a varış 15 Nisan)           

    15 – 24 Haziran 2024

    4.990 USD

      Buluşma günü ve saati : 15 Haziran Cumartesi saat 07.45

      TK  15  15JUN ISTGRU  1045   1755

      TK   16  23JUN EZEIST   2355  #2240 +1 (İstanbul’a varış 24 Haziran)           

      SINGLE Oda Farkı :

    + 890  USD

     

      Havalimanı buluşma saati, uçuştan 3 saat önce olup, detaylar tur hareketinden 2 gün öncesinde ayrıca iletilecektir.

      Kalkış ve varış saatleri yerel saatlerdir.

      *işareti olan uçuşlar, hareket tarihinden 1 sonraki takvim gününde varış noktasına ulaşır.

Misafir Yorumları

yorumlarMÜRİEL HAYIREL

Tüm Goldenbay ailesine selam,
Hiç uzun uzun anlatmaya gerek yok:) herseyiyle mukemmel ,çok keyifli ve tabii ki sevgili Deniz sayesinde çok oğretici bir deneyimimiz oldu.
şimdiden gelecek yıl yapacağımız seyahati planlıyoruz!!!!!
organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler…..

saygılarımla
Müriel HAYIREL

yorumlarŞULE ŞAHİN

Çok değerli Mülkiye mezunları ve sevgili katılımcılar, bir ODTÜlü olarak bu gezide sizleri tanıdığım ve yepyeni dostlar edindiğim İçin çok mutluyum. Başta Tuğrul bey ve Golden Bay olmak üzere herkese bu güzel gezi icin çok teşekkür ediyorum. Sonraki gezilerde sağlıkla görüşmek dileğiyle çok sevgiler

Şule ŞAHİN

yorumlarPINAR ŞAKMAN

Tuba hanım merhabalar,

Epey uzun bir geziden bu sabah döndük. Size teşekkür etmek için yazıyorum. Gezimiz gayet güzel geçti, rehberimiz Haluk bey çok ilgiliydi, kendisinden çok memnun kaldık.

Eşimle birlikte teşekkürlerimizi iletiyor, başarılar ve sağlıklı günler diliyoruz.

Pınar ŞAKMAN

Kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun!

Telefon icon bilgi@goldenbaytour.com

Bize Ulaşın

0850 202 39 39
KVKK Politikası | Çerez Politikası | Aydınlatma Metni | Detaylı Aydınlatma Metni | Tanım ve Açıklamalar | Başvuru Formu

Copyright © 2021 - Web sitemizde bulunan tüm turların program içeriklerinin telif hakları Golden Bay Tour’a ait olup izinsiz kopyalanıp kullanılamaz veya çoğaltılamaz.

Web Tasarım: Data1



KVKK Hakkında Whatsapp İletişim