Yurtdışı iconEXCLUSIVE
YURT DIŞI TURLARI
nehir iconNEHİR
TURLARI
Gemi iconGEMİ
TURLARI
Yurtdışı iconYURT DIŞI
TURLARI

GEMİ TURLARI

Anasayfa » Gemi Turları » Kuzey Avrupa & Britanya » 5* NIEUW STATENDAM ile NORVEÇ FİYORDLARI & KUZEY BURNU & BRİTANYA
5* NIEUW STATENDAM ile NORVEÇ FİYORDLARI & KUZEY BURNU & BRİTANYA

5* NIEUW STATENDAM ile NORVEÇ FİYORDLARI & KUZEY BURNU & BRİTANYA

Kopenhag – Alesund – Trondheim – Honningsvag ’’Kuzey Burnu’’ – Harstad ‘’Kuzey Kutup Dairesi’’ – Bado – Lerwick – Kirkwall – Edinburgh – Newcastle – Kopenhag
Tarihler: 18 Mayıs 2024
Günler: 14 Gece 15 Gün
1899 €
BİLGİ İSTEYİN
  • 1. Gün / 18.05.2024                    İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN – KOPENHAG (DANİMARKA)

    İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Dış Hatlar Terminali, AnadoluJet Havayolları kontuarı önünde saat 06.30’da buluşma. Check-in, pasaport ve gümrük işlemleri sonrası AnadoluJet Havayolları’nın TK 7874 no’lu seferi ile saat 09.35’te Kopenhag’a hareket. Yerel saat ile 11.55’te varış. Havalimanında bizleri bekleyen aracımız ile Kopenhag Limanı’nda demirli olan gemimize transfer. Pasaport ve check-in işlemlerinin ardından kabininize yerleşme ve serbest zaman. Gemimiz 16.00’da limandan hareket edecektir.

    GÜN

    LİMAN

    ÜLKE

    VARIŞ

    KALKIŞ

    2

      Denizde Seyir

    -

    -

    -

    3

      Alesund

    Norveç

    08.00

    18.00

    4

      Trondheim

    Norveç

    08.00

    16.00

    5

      Denizde Seyir

    -

    -

    -

    6

      Honningsvag

    Norveç

    10.00

    17.00

      North Cape

    Norveç

    -

    -

    7

      Harstad

      ‘’Kuzey Kutup Dairesi Geçişi’’

    Norveç

    11.00

    20.00

    8

      Bado

    Norveç

    08.00

    17.00

    9

      Denizde Seyir

    -

    -

    -

    10

      Lerwick (Shetland Adaları)

    İngiltere

    08.00

    17.00

    11

      Kirkwall

    İskoçya

    07.00

    16.00

    12

      Edinburgh (South Queensferry)

    İskoçya

    08.00

    23.00

    13

      Newcastle upon Tyne

    İngiltere

    08.00

    17.00

    14

      Denizde Seyir

    -

    -

    -

     

    15. Gün / 01.06.2024 KOPENHAG (DANİMARKA) – İSTANBUL SABİHA GÖKÇEN

    Gemimiz yerel saat ile 07.00'de Kopenhag Limanı’na yanaşmış olacaktır. Gemide alınan kahvaltı ve çıkış işlemleri sonrası limanda bizleri bekleyen aracımız ile Kopenhag Havalimanı’na transfer. Check-in, pasaport ve gümrük işlemleri sonrası AnadoluJet Havayolları’nın TK 7875 no’lu seferi ile saat 12.55’de İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na hareket. Yerel saat ile 17.05’de varış ve programın sonu.

  • fotoicon
    fotogaleri
  • NOTLAR VE BİLMENİZ GEREKENLER;

    *Programda belirtilen saatler gemi firmasından alınmıştır. Saatlerde oluşabilecek herhangi bir değişiklikten acentemiz sorumlu değildir. Dolayısıyla herhangi bir saat değişikliği durumunda acentemiz programın içeriğini düzenleme hakkını saklı tutar. Ayrıca deniz & nehir turlarımızda ani gelişen liman şartları, kötü hava şartları, su seviye değişimi, deniz & nehir trafiği, nehir seviye havuzlarındaki grev vb. “fors majör” nedenlerden ötürü gemi firması ve gemi kaptanı programda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu değişikliklerden acentemiz sorumlu olmayacaktır.

    *Tura başlangıç için acentemiz tarafından bildirilen saatlerde belirtilen havalimanında ya da geminin yanaşacağı limanda hazır bulunmayan, uçağı ya da gemiyi kaçırarak binemeyen yolcuların seyahati gerçekleştirememelerinden acentemiz sorumlu olmayacaktır. Uçağı ya da gemiyi kaçıran yolcuların tura yeniden dahil olmaları için gerekli olacak ulaşım masrafları kendilerine aittir.

    *Gemiye yapılan check-in esnasında istisnasız her yolcunun (çiftlerde sadece 1 kişi) manyetik “cruise card”larını alırken kredi kartını ibraz etmesi veya nakit depozit yatırması gerekmektedir. Bu ibraz sonucunda her kredi kartından kişi başına ortalama 300 USD’lik bir provizyon çekimi yapılacaktır. Bunun nedeni sizler gemiye check-in

    yaptıktan sonra seyir esnasında gemi içinde yapacağınız ekstra harcamalar içindir. Gemi içindeki ekstra harcamalarınızı check-in esnasında sizlere verilmiş olan bu manyetik cruise card ile yapabileceksiniz. Gemide casino haricinde hiç bir yerde nakit para geçmemektedir. Tüm harcamalarınızı odalarınızdaki interaktif televizyonlardan, gemi içerisindeki interaktif ekranlardan veya resepsiyondan takip edebilirsiniz.

    *Gemiye alkollü içki, ütü, saç kurutma makinası, kettle, biberon ısıtıcı, elektrikli battaniye vb. eşyalar sokmak kesinlikle yasaktır. Her kabinde saç kurutma makinası birçok kabinde kettle mevcuttur.

    *Gemi seyahatimizin başlangıcında valizleriniz için belirli renklerde valiz etiketleri tahsis edilecektir. Bu etiketlerin eksiksiz doldurulması valizlerinizin kabinlerinize doğru olarak gelmesi açısından son derece önemlidir.

    *Valizleriniz geminin ilk kalkış gününde akşam geç vakite kadar kabinize gelmeyebilir. Bu yoğunluk ve kalabalıktan kaynaklanan, kesinlikle geminin sorumluluğunda olan bir durumdur. Bu yüzden gemiye bineceğiniz ilk gün önemli ihtiyaçlarınızı küçük bir el çantasına koyup yanınıza almanızda fayda vardır.

    *Acil bir durumda tahliye prosedürlerini tanımanız açısından seyahatinizin ilk günü çok kısa sürecek bir güvenlik tatbikatı ve brifingi yapılacaktır. Katılımı son derece önemlidir. Tatbikattaki buluşma noktasına rehberleriniz ve odanızdan sorumlu gemi çalışanı yönlendirmektedir.

    *Gemi yolculuğu sırasında masanızın ilk gün belirlendiği, ana alakart restaurantta alacağınız akşam yemeklerinden bazıları resmi akşam yemeği olacaktır. Gemi kuralları gereği burada yemek isteyen her erkek yolcumuzun takım elbise, kadın yolcumuzun da gece elbisesi giyinmesi zorunludur. Arzu eden yolcularımız bu resmi akşamlarda ya da diğer akşamlarda yemeklerini geminin başka restaurantlarında ve açık büfesinde alma hakkına sahiptir.

    *Geminin ücretli olan uydu bağlantılı internet sisteminden faydalanabilirsiniz. Maliyetinin düşük olması için mutlaka gemi tarafından önerilen paketleri tercih ediniz.

    *Gemide her akşam, bir sonraki güne ait ayrıntılı bir program kabininize teslim edilecektir. Bu programda, gemi içerisindeki tüm aktiviteler, eğlence organizasyonlarına dair bilgiler ve önemli notlar eksiksiz şekilde yer almaktadır.

    *Tur süresince tüm özel eşyalarınıza titizlikle sahip çıkmanızı önemle rica ederiz. Gemide tüm kabinlerde değerli eşyalarınızı muhafaza edebileceğiniz bir kasa mevcuttur. Acentamız kabinde ve bagajda unutulan para veya değerli eşyaların kaybolmasından ve çalınmasından dolayı sorumluluk üstlenmemektedir. Bulunan eşyalarınızın bulunduğu ülkeden karşı ödemeli kargo hizmeti ile tarafınıza gönderilmesi konusunda destek sağlanacaktır.

    *Tur başlangıcından sonraki günlerde de geminin limanlardaki kalkış saatlerine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. Limanlarda geminin kalkış saatinden en geç 45 dakika önce gemiye giriş yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde gemiye giriş yapamayabilirsiniz. Böyle bir durumdan acentemiz sorumlu olmayacaktır. Gemi turuna izin verilen uygun bir limandan yeniden dahil olunması için gerekli olacak ulaşım masrafları yolcunun kendisine aittir.

    *Cruise gemilerinde uzman doktorların ve tıbbi personelin hizmet verdiği, donanımlı Sağlık Merkezi bulunmaktadır. Acil durum numarasını arayarak 24 saat boyunca acil durum hizmetlerinden de yararlanmak mümkündür. Gemide sunulan sağlık hizmetleri ücretlidir. Nehir gemilerinde sağlık personeli bulunmamakta olup acil durumlarda ambulansların gemiye ulaşması mümkündür.

    *Gemi seyahatinizin sonunda ise valizlerinizi toplayarak bir gece önceden kabinlerinize bırakılacak etiketleri takarak saat 00.00’a kadar kabin kapılarınızın önüne bırakmanız gerekmektedir. Ertesi sabah gemiden çıkış işlemleri sonrasında valizler geminin dışında bulunan istasyonlardan yolcular tarafından teslim alınacaktır.

  • TUR ÜCRETİ  (Kişi Başı)                            

    18 MAYIS 2024

      İç Kabin

    1.899 €

      İç Kabin Tek Kişi Farkı

    Sorunuz

      Dış Kabin

    2.349 €

      Dış Kabin Tek Kişi Farkı

    Sorunuz

      Görüş Engeli Bulunan Balkonlu Kabin

    2.349 €

      G.E.B. Balkonlu Kabin Tek Kişi Farkı

    Sorunuz

      Balkonlu Kabin

    2.549 €

      Balkonlu Kabin Tek Kişi Farkı

    Sorunuz

      Suit Kabin

    Sorunuz

      Havalimanı & Liman Vergileri ve

      İptal Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

    (Dahil)

      3/4. Kişi (yetişkin & çocuk)

    Sorunuz

      Personel Bahşişleri

    (Gemide Ödenecektir)

      Vize Bilgisi

    Çok Girişli Schengen & Çok Girişli İngiltere Vizeleri

      Önemli Not: Yukarıdaki fiyatlar bilgi amaçlı olup, satış anında güncel fiyat listesi ile kontrol edilmelidir.

  • 5* NIEUW STATENDAM

    Yapım tarihi: Aralık 2018

    Yolcu sayısı: 2666 kişi

    Personel sayısı: 1036 kişi

    Tonaj: 99.500 gross ton

    Uzunluk: 296 metre

    Genişlik: 35 metre

    Kabin sayısı: 1366

    Yolcu katı sayısı: 12

Misafir Yorumları

yorumlarOSMAN BARIŞ YAY

Hizmet ve insan kalitesi,fevkalade

Osman Barış YAY

yorumlarBERRAK KINIK

Canım tuğbacığım sayende çookk keyifli nehir turları yaptık yapmayada devam ediyoruz.Güler yüzün samimiyetinle herşey çok keyifliydi iyiki varsın😘

Berrak KINIK

 

 

yorumlarAYŞE BİLGİNSOY

Değerli Golden Bay ailesi,

8-17 Şubat tarihleri arasında ilk defa Golden Bay'in düzenlediği bir tura katıldım. İlk turumun aynı zamanda ilk safarim olması ve rehberimizin Deniz Kılıç olması benim için büyük bir şanstı, unutamayacağım bir tecrübe yaşadım. Başta Deniz Kılıç ve Gonca Hanım olmak üzere tüm Golden Bay ekibine bana bu güzellikleri yaşattıkları için teşekkür ederim.

Saygılarımla
Ayşe BİLGİNSOY

Kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun!

Telefon icon bilgi@goldenbaytour.com

Bize Ulaşın

0850 202 39 39
KVKK Politikası | Çerez Politikası | Aydınlatma Metni | Detaylı Aydınlatma Metni | Tanım ve Açıklamalar | Başvuru Formu

Copyright © 2021 - Web sitemizde bulunan tüm turların program içeriklerinin telif hakları Golden Bay Tour’a ait olup izinsiz kopyalanıp kullanılamaz veya çoğaltılamaz.

Web Tasarım: Data1



KVKK Hakkında Whatsapp İletişim