Yurtdışı iconEXCLUSIVE
YURT DIŞI TURLARI
nehir iconNEHİR
TURLARI
Gemi iconGEMİ
TURLARI
Yurtdışı iconYURT DIŞI
TURLARI

GEMİ TURLARI

Anasayfa » Gemi Turları » Antarktika » YEDİNCİ KITA ANTARKTİKA ve PATAGONYA; GEZEGENİN KARA KUTUSU
Exclusive
YEDİNCİ KITA ANTARKTİKA ve PATAGONYA; GEZEGENİN KARA KUTUSU

YEDİNCİ KITA ANTARKTİKA ve PATAGONYA; GEZEGENİN KARA KUTUSU

Buenos Aires - Ushuaia - Beagle Kanalı - Cape Horn - Drake Boğazı - Shetland Adaları - Antarktika - King George - Punta Arenas - Santiago - Sao Paulo
Tarihler: 21 Kasım 2024 & 12 Ocak 2025
Günler: 9 Gece 10 Gün
13500 $
BİLGİ İSTEYİN
  • 1.gün:             İSTANBUL - BUEONOS AIRES 

    İstanbul Yeni Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Türk Hava Yolları kontuarında yapılacak check-in işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları’nın TK 015 sayılı tarifeli seferi ile saat 10:25’de Buenos Aires’e hareket ve yerel saatle 22:25’de Buenos Aires’e varış. Varışımızı takiben havaalanı otelimize yerleşme. Dinlenme ve geceleme. 

    2.gün:             BUENOS AIRES - USHUAIA (DÜNYANIN SONUNDA PATAGONYA)

    Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı ardından havalimanına transfer ve yerel hava yolları ile “Dünyanın Sonu” olarak konumlandırılan Ushuaia’ya hareket. Varışımızı takiben destansı “Ateş Toprakları (Tierra del Fuego)” bizleri bekliyor. Dünyanın en sıra dışı deneyimlerinden birini yaşamak üzere Dünyanın Ucundaki Tren ile kısa bir tren yolculuğuna çıkıyor, baş döndüren doğal güzellikteki Ateş Topraklarına adını veren Patagonya’nın eski sahipleri Yamana yerlilerinin izini sürüyor, Darwin’in gizemli teorilerine kulak veriyor ve "Dünyanın Ucundaki Postane”ye uğrayıp pasaportumuza “Dünyanın Sonundaki Yer” damgasını vurdurarak sevdiklerimize “Dünyanın Sonundaki Yer”den kartpostal gönderiyoruz. Tur sonrası otelimize yerleşme ve geceleme. 

    3.gün:             USHUAIA - BEAGLE KANALI 

    Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası Ushuaia limanına transfer ve öğleden sonra gemiye biniş işlemlerimizi tamamlayıp Antarktika keşif ekibimizle tanışıyoruz. Ardından kabinlerimize yerleşiyor ve Atlas Okyanusu ile Büyük Okyanusu birbirine bağlayan ünlü Beagle Kanalı’na açılıyoruz. Rotamız dünyanın en güney ucu Antarktika. Yolculuğumuzda günlük maceralarımızı diğer konuklarla bir içki eşliğinde paylaşırken camla çevrili salonda sayısız türde deniz kuşu, Antarktika pengueni, foklar ve kutup balinalarının süslediği muhteşem manzaraların tadını çıkarıyoruz. Seyahatimiz süresince tüm öğle-akşam yemekleri ve geceleme keşif gemimizde.

    4.gün:             BEAGLE KANALI - CAPE HORN - DRAKE BOĞAZI

    Günümüze Horn Burnu’nun efsanevi manzaralarıyla uyanarak başlıyoruz. Gemimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından hava koşullarına bağlı olarak zodyak botlarla Güney Amerika’nın en güney ucu olarak kabul edilen Horn Burnu’na yanaşıyor ve dünyanın en ıssız kara paçalarından olan boynuz burnuna ayak basıyoruz. Bu nefes kesen macera sonrası Antarktika rotamıza devam ediyor ve 16.yüzyılda ünlü denizci Sir Francis Drake’nin keşfettiği ve daha sonra ünü kaşifin adını alan Drake Boğazı’na açılıyoruz. Öğle ve akşam yemekleri ile geceleme keşif gemimizde.

    5.gün:             DRAKE BOĞAZI (GÜNEY SHETLAND ADALARI)

    Gemimizde alacağımız sabah kahvaltısı ardından Güney Shetland adalarından geçiyor ve ünlü Drake boğazı boyunca ilerlerken meşhur albatros türleri olmak üzere Antarktik deniz kuşlarını ve Antarktika balina türlerini seyrediyoruz. Gemide alacağımız öğle yemeği sonrası güvertede Antarktika keşif gemimizin özel uzmanları ile buluşuyor ve yön bulma gibi denizciliğin temel ilkelerini öğrenirken diğer taraftan büyüleyici manzaraların keyfini sürüyoruz. Akşam yemeği ve geceleme keşif gemimizde. 

    6.gün:             DRAKE BOĞAZI - ANTARKTİKA

    Sabah saatlerinde Drake boğazını geçmiş oluyoruz ve nihayet kendimizi adeta başka bir gezegende hissettirecek bir atmosferde Antarktika ana karası bizlere göz kırpıyor. Gemimizde alacağımız sabah kahvaltısı ardından buz dağları arasından geçerek Antarktika ana karasına ulaşıyoruz. Sonrasında zodyak botlarımızla buzul koylarında ilerliyor ve nihayet dünyaca ünlü Antarktika penguen kolonileri buluşup nesli tükenmekte olan eşsiz canlıları doğal ortamlarında keşfediyoruz. Antarktika’nın hiç tükenmeyen gün ışığı boyunca gece saatlerine kadar Antarktika vahşi yaşamının izini sürüyoruz. Akşam yemeği ve geceleme keşif gemimizde.

    7.gün:             ANTARKTİKA - KING GEORGE - PUNTA ARENAS

    Gemimizde alacağımız sabah kahvaltısı ardından King George adasına varıyor ve Fildes koyunda gemimizden ayrılıp ana karaya ayak basıyoruz. Buradan Antarctica21 özel seferi ile Şili’nin Macellan boğazı kıyısındaki liman şehri Punta Arenas’a uçuş. Varışımızı takiben otelimize yerleşme ve geceleme.

    8.gün:             PUNTA ARENAS - SANTIAGO

    Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı ardından havalimanına transfer ve yerel hava yolları ile Santiago’ya uçuş. Varışımızı takiben Şili’nin başkenti Santiago’yu keşfe çıkıyoruz. Tarihi meydan Plaza de Armas, Pablo Neruda gibi pek çok değerli şair ve sanatçıya ev sahipliği yapan bohem mekanlar ve meşhur pazar yeri Centro Mercado göreceğimiz yerler arasında. Ardından teleferikler ile nefes kesen Şili manzaralına ev sahipliği yapan San Cristobal Tepesi’ne çıkıyor ve şehri kucaklayan ünlü Kutsal Meryem Anıtı ve tarihi şapeli ziyaret ediyoruz. Tur sonrası otelimize yerleşme ve geceleme.

    9.gün:             SANTIAGO - SAO PAULO
    Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası havalimanına transfer ve yerel hava yolları ile Sao Paulo’ya hareket. Varışımızla beraber bu kez Brezilya en büyük şehri Sao Paulo’yu geziyoruz. Charles Miller meydanı, ünlü Güller Evi (Casa das Rosas), Ibirapuera anıtları, Japon mahallesi ve şehrin kalbi Se Meydanı göreceğimiz yerler arasında. Ardından otelimize yerleşme ve uçak saatine kadar dinlenme/geceleme.

    10.gün:           SAO PAULO - İSTANBUL

    Gece saatlerinde havalimanına transfer ve saat 03:55’de Türk Hava Yolları’nın TK 016 seferi ile İstanbul’a hareket. Yerel saatle 22:30’da İstanbul Yeni Havalimanı’na varış ve turumuzun sonu.

  • fotoicon
    fotogaleri
  • GOLDEN BAY TOUR ile sadece bir kaç insanın ayak bastığı topraklar.. Yedinci Kıta Antarktika’ya doğa bilimci rehberler ile büyülü bir keşif.. Penguen kolonileri, katil balinalar ve deniz kuşları.. Güney Yarım Küre’nin Antarktik dünyası.. Zodyak botlar ile belgesel tadında buzul safarileri.. Ünlü kaşiflerin ayak izleri, el değmemiş bir tabiat, dağların, nehirlerin, koyların, dar geçitlerin, karların ve buzulların ardında bozulmamış bir vahşi yaşamın baş döndüren cazibesi..”

  • YEDİNCİ KITA ANTARKTİKA ve

    PATAGONYA

    İKİ KİŞİLİK ODA-KABİNDE

    KİŞİ BAŞI

    TEK KİŞİLİK ODA-KABİN FARKI

    OCEAN NOVA (PORTHOLE / PENCERELİ KABİN)

    12-21 Ocak 2025

    13.500 USD 

    1.000 USD

    MAGELLAN EXPLORER (DELUXE VERANDA KABİN & BALKONLU)

    21-30 Kasım 2024

    14.500 USD 

    7.495 USD


     

    Dâhil Olan Servisler:                                                                                                                   

    Türk Hava Yolları ile İstanbul-Buenos Aires / Sao Paulo-İstanbul uçak biletleri

    Yerel Hava Yolu ile Buenos Aires-Ushuaia uçak biletleri

    Yerel Hava Yolu ile Punta Arenas-Santiago uçak biletleri

    Yerel Hava Yolu ile Santiago-Sao Paulo uçak biletleri

    Antarctica21 Özel Seferi ile King George (Antarktika) - Punta Arenas uçak biletleri

    Tüm havalimanı vergileri ve bilet servis ücretleri

    Antarktika keşif gemisinde 4 gece kahvaltı dahil konaklama

    4* ve Butik otellerde 5 gece kahvaltı dahil konaklama

    Otel, gemi ve şehir vergileri (turist vergileri)

    Antarktika keşif gemisinde alınacak tüm öğle yemekleri

    Antarktika keşif gemisinde alınacak tüm akşam yemekleri

    Antarktika keşif gemisinde alınacak limitli içecekler (alkollü-alkolsüz)

    Antarktika keşif gemisi ile tüm turlar (Zodyak ile Kara Keşifleri ve Vahşi Yaşam Safarileri)

    Dünyanın Ucunda Patagonya turu (Adım Adım Ushuaia)

    Santiago turu (Şili Başkentinde)

    Sao Paulo turu (Seha Dumar Dağları Eteğinde Brezilya)

    Programda belirtilen tüm milli park giriş ücretleri

    Özel araç ile programda belirtilen tüm şehir turları

    Özel araç ile programda belirtilen tüm ulaşım-transfer hizmetleri

    Profesyonel Türkçe rehberlik hizmeti

    Antarctica21 yerel rehberlik hizmeti (Kutup Uzmanları)

    Rehber ve araç masrafları (Ulaşım, konaklama, yemek vs.) 

Misafir Yorumları

yorumlarMELTEM ATALAY

Merhaba,

28 Haziran - 5 Temmuz 2018 arası Amadeus Provence nehir gemisiyle yapmış olduğumuz Fransa Rhone-Saone Provence gezisi ile ilgili memnuniyetimizi iletmek istedim.

Gerek ekstra turlarin icerigi, gerek rehberimiz Burçak Targaç'ın tecrübe, derin donanımı ve ilgisi, gerek tur yetkilisi Tuba Doğan'ın yakın alakası ile gercekten dört dörtlük bir tatil yaşadık.

Tüm ekibi kutlar iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla

Meltem ATALAY

yorumlarŞULE ŞAHİN

Çok değerli Mülkiye mezunları ve sevgili katılımcılar, bir ODTÜlü olarak bu gezide sizleri tanıdığım ve yepyeni dostlar edindiğim İçin çok mutluyum. Başta Tuğrul bey ve Golden Bay olmak üzere herkese bu güzel gezi icin çok teşekkür ediyorum. Sonraki gezilerde sağlıkla görüşmek dileğiyle çok sevgiler

Şule ŞAHİN

yorumlarNURBANU PEKOL

Sevgili Tuba hanım,

sayenizde çok keyifli bir gezi yaptık çok teşekkürler. Her zamanaki gibi Goldenbay tarafından düzenlenen herşey sorunsuz geçti. Tuna ve Akdeniz turlarını dört gözlen bekliyoruz. bu arada sizin Peru turunuzu çok övdüler.Lütfen Kasım için aklınızda olalım...Çin olursa tekrar bizi unutmayın lütfen.

Sizlere çok teşekkür ederiz,iyiki varsınız.

Nurbanu PEKOL

Kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun!

Telefon icon bilgi@goldenbaytour.com

Bize Ulaşın

0850 202 39 39
KVKK Politikası | Çerez Politikası | Aydınlatma Metni | Detaylı Aydınlatma Metni | Tanım ve Açıklamalar | Başvuru Formu

Copyright © 2021 - Web sitemizde bulunan tüm turların program içeriklerinin telif hakları Golden Bay Tour’a ait olup izinsiz kopyalanıp kullanılamaz veya çoğaltılamaz.

Web Tasarım: Data1



KVKK Hakkında Whatsapp İletişim