Yurtdışı iconEXCLUSIVE
YURT DIŞI TURLARI
nehir iconNEHİR
TURLARI
Gemi iconGEMİ
TURLARI
Yurtdışı iconYURT DIŞI
TURLARI

YURTDIŞI TURLARI

Anasayfa » Yurtdışı Turları » Uzakdoğu Turları » SAKURA ZAMANI JAPONYA TURU (NRT-KIX)
Exclusive
SAKURA ZAMANI JAPONYA TURU (NRT-KIX)

SAKURA ZAMANI JAPONYA TURU (NRT-KIX)

Narita & Tokyo (3) & Kyoto (2) & Fuji & Oshino Hakkai & Osaka (2) & Nara & Hiroşima
Tarihler: 23 Mart 2024
Günler: 7 Gece 8 Gün
6290 $
BİLGİ İSTEYİN
  • 1.Gün                  İSTANBUL  – NARİTA  23 Mart 2024

    Programımız, sizi havalimanındaki buluşma noktamıza götürmek üzere verdiğiniz adrese gelecek özel aracınızın evinize ulaşması ile başlıyor. İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde buluşarak, check-in işlemlerin tamamlanmasının ardından Türk Hava Yollarının tarifeli seferi ile Narita uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Geceyi uçakta geçiriyoruz.

    2. Gün                 NARİTA – TOKYO  24 Mart 2024

    Tokyo’ya varışımızın ardından havalimanında karşılanıyor ve İmparator Meiji ile İmparatoriçe Shōken'ın ruhlarına adanmış, 365 farklı türde ağaçtan oluşan ormanlık alandaki Meiji Tapınağını ziyaret ediyoruz. Tapınağın etrafında kötü ruhları kovduğuna inanılan, sağlık, aşk, mutluluk getirdiği düşünülen birçok muska göreceğiz. Gezimizin ardından öğle yemeğimizi yerel restoranda alacağız. Burada vereceğimiz fotoğraf molasını takiben, Vintage giyim ve Cosplay mağazalarıyla öne çıkan Harajuku’yu ziyaret edeceğiz burada vereceğimiz serbest zamanın ardından dinlenmek üzere otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelde.

    3.GÜN               TOKYO 25 Mart 2024

    Kahvaltımızın ardından Tokyo şehir turumuzu gerçekleştirmek üzere otelden ayrılıyoruz. Turumuza sahibine duyduğu sadakatten dolayı ölünceye kadar, her gün Shibuya metro istasyonunda bekleyen Hoçiko’nun hikayesinin yaşandığı Shibuya’dan geçerek başlıyoruz. Buradaki gezimizi takiben yönümüzü Japonya’nın ‘Central Parkı’ diyebileceğimiz, en büyük parklarından olan, içinde hokkabazlardan komedyenlere, Latin danslarından costplayerlara kadar birçok farklı aktiviteyi görebileceğimiz Yoyogi parkına yöneltiyoruz. Gezimiz sonrasında 645 yılında inşa edilen, devasa giriş kapısı ve renkli mimarisi ile Tokyo’nun en eski Budist tapınağı olan Sensoji tapınağını (Asakusa) ziyaret ediyoruz. Rivayete göre iki kardeş balık tutarken merhamet tanrıçası Kannon’un heykelini yakalar daha sonra heykeli geri nehre atarlar ancak heykel her defasında yanlarına gelir. Bunun üzerine kardeşler, tanrıça kannon adına Sensoji Tapınağını inşa ederler. Rehberimizin vereceği serbest zamanda tapınağın etrafındaki Pazar sokağından Japon kültürünü yansıtan hediyelik eşyalar bulmak mümkün olacaktır. Gezimizi takiben Japon kültüründe önemli bir yeri olan ‘’Sumo’’ kültürünü deneyimleyebilmek adına ‘’Suma Ahırlarını’’ ziyaret edeceğiz. Turumuzun ardından Tokyo’da bulunan otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelimizde.

    4.Gün                TOKYO 26 Mart 2024

    Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından Japon teknolojisini ve sanatını bir arada deneyimleyebileceğiniz TeamLab’e transfer olacağız. Burada gerçekleştireceğimiz eşsiz gezimiz sonrası Japonya’nın elektronik mağazalarıyla ünlü, anime ve mangalar için birçok mağaza bulabileceğiniz Akihabara’ya gidiyoruz. Sonrasında Giza Bölgesinde keyifli bir yürüyüşümüz olacak. Turumuzun bitiminde bölgeyi keşfedebilmeniz ve alışveriş için serbest zaman vereceğiz. Rehberin belirlediği saatte toplanıp otelimize transfer olacağız. Konaklama otelimizde.

    5. Gün                 TOKYO - FUJİ DAĞI – OSHINO HAKKAI – KYOTO 27 Mart 2024

    Kahvaltının ardından otelden çıkış işlemlerimizi yaparak ayrılıyoruz. Bugün valizlerimiz tren yolculuklarında rahat hareket edebilmemiz için özel otobüsümüz ile Kyoto'ya gönderileceğinden yanınıza gerekli eşyaları taşıyabileceğiniz ufak bir çanta almanızı rica ediyoruz. 2 saat sürecek keyifli bir yolculukla, eski çağlardan beri Japon halkının kutsal kabul ederek taptığı, Hokusai’nin ünlü Büyük dalgasında resmettiği, 3.776 metre yüksekliği ile Japonya’nın en yüksek dağı olan Kutsal Fuji’ye gideceğiz. Bu görkemli dağı en güzel görebileceğimiz yerlerden biri durumundaki geleneksel bir Japon köyü Oshino Hakkai’ye gideceğiz. Yerel halk tarafından yaygın bir şekilde kullanılan sazlardan çatıları yapılmış evleriyle, yemyeşil doğası, eski sokakları ve samuray silahlarının sergilendiği açık hava müzesi ve tarihi su değirmeni ile hem Oshino Hakkai köyünü gezeceğiz hem de eşsiz Fuji Dağı manzarasını çıkaracağız. Tur bitimi ayrıca Fuji Dağı’nın çevresinde bulunan 5 gölden en büyük ikinci göle, Kawaguchiko Gölü’ne giderek burada tekne ile yapacağımız turumuzda Fuji Dağı’nı daha yakından görme şansı bulacağız. Öğle yemeğimizi turlar esnasında alacağız. Fuji Dağı’nı keşfettikten sonra Odawara’ya geçerek, Kyoto’ya gitmek üzere hızlı trene bineceğiz. 2 saat sürecek tren yolculuğumuzu takiben Kyoto’dayız. Varışımıza istinaden akşam yemeğimizi alacağız. Yemeğimizin otelimize dönüyoruz. Konaklama otelimizde.

    6. Gün                 KYOTO 28 Mart 2024

    Sabah kahvaltımızın ardından Kyoto şehir turumuza başlıyoruz. Japonya’nın geleneklerine en bağlı olduğu güzel ve ruhani eski başkent Kyoto aynı zamanda halkın geleneksel kıyafetlerle dolaştığını görebileceğimiz ender yerlerden biri. Şehir turumuz esnasında, 15.yy’da inşa edilen, içerisinde Otawa şelalesinin bilgi, sağlık ve uzun ömrü simgeleyen kutsal suları ile devasa kırmızı, beyaz Niomon kapısından girilen, Pek çok inanışa ev sahipliği yapan Kiyomizu Tapınağını (dışarıdan), 1603 yılında inşa edilmiş olup bir süre imparatorluk sarayı olarak kullanılan, 18.yy’da çıkan yangınla tahrip olan beş katlı kalenin bulunduğu ana savunma kısmı,  Ninomura sarayını kapsayan ikinci kısım ve  kiraz, erik, akçaağaç, ginkgo gibi birçok farklı türde ağaçlarla çevrili olan bahçesi ile üç kısımdan oluşan, 1994 yılında UNESCO Dünya Mirası listesine alınan Nijo Kalesi Kompleksini, Her katı farklı bir mimari üslupla inşa edilmiş, büyük bir gölete bakan, en üst iki katı tamamen altın varakla kaplı bir zen tapınağı olan altın köşk Kinkakuji ziyaret edeceğiz. Tur bitimi geleneksel uzun giysileri olan hem kadınlar hem erkeklerin giyebildikleri Kimono kıyafetleri ile geleneksel çay seremonisine katılacağız. Gezimizi takiben otelimize transfer oluyoruz. Konaklama otelde.

    7. Gün                 KYOTO – NARA – OSAKA 29 Mart 2024

    Sabah otelde aldığımız kahvaltının ardından Japonya'nın eski başkentlerinden biri olan ve aynı zamanda tarihte Japon sanatlarının, el sanatlarının, edebiyatın, kültürün ve sanayinin beşiği olan Nara’ya gideceğiz. Dünyanın en büyük ahşap binası olan aynı zamanda Japonya’nın en büyük bronz Buda heykellerinden birine ev sahipliği yapan, 752 yılında Japonya’daki tüm Budist tapınaklarının baş tapınağı olarak inşa edilen, ünlü tapınak Todaiji, Nara şehrinin korunmasından sorumlu tanrıya adanmış, ibadet edenler tarafından bağışlanan bronz ve taş fenerlerle bilinen Nara’nın en ünlü tapınaklarından Büyük Kasuga Tapınağı’nı ziyaret edeceğiz. Ziyaretimizden sonra Osaka’ya transfer olacak ve yerel bir restoranda öğle yemeğimizi alacağız. Yemeğin ardından bir zamanlar Japonya’nın başkenti olan Osaka şehrinde serbest zaman vereceğiz. Rehberimizin belirlediği saatte buluşup otelimize transfer olacağız.

     

    8. Gün                 OSAKA – HİROŞİMA – MİYAJİMA – OSAKA 30 Mart 2024

    Sabah kahvaltısının ardından,  Hiroşima’ya gitmek üzere tren istasyonuna transfer olacağız. Yaklaşık iki saat sürecek olan shinkansen (yüksek hızlı tren) ile yolculuğumuz ardından II. Dünya savaşında ABD’nin, ilk atom bombası atıp yüzde yetmişini yok ettiği, bu olaydan önce şehrin siyasi ve ticari kalbi olan Hiroşima’da UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ndeki 120.000 metrekareyi aşan Barış Anıtı Parkı’nı gezeceğiz. Parkın ana tesisi Barış Anıtı Müzesidir. İki binadan oluşan müze, Hiroşima’nın tarihini ve nükleer bombanın gelişini araştırıyor. Bölgede ilk patlama ve radyasyona bağlı olarak ölenler için kemerli bir anıt mezar bulunmaktadır. Kemerin altında 220.000 den fazla olan bu isimlerin kaydının da bulunduğu taş bir sandık vardır. Öğle yemeğimizi turumuz esnasında yerel bir restoranda alacağız.  Yemeğin ardından Japonlar için kutsal bir yer olan ve ülkenin en güzel manzaralarından biri olarak değerlendirilen, gelgit sularının üzerinde yüzüyormuş gibi görünen Tori Kapısını ve Tori kapısı gibi ana binası da su üzerine kurulan tapınak Itsukushima’yı görebileceğimiz Japoncada ‘tapınak adası’ anlamına gelen Miyajima Adasına gideceğiz. Tur bitimi takiben Japonya’nın saatte 240-320 km hızla giden yüksek hızlı treni Shinkansen ile Osaka’ya hareket edeceğiz. Osaka’ya varışımız ile dinlenmek üzere otelimize transfer olacağız. Konaklama otelimizde.

    9. Gün                OSAKA – ISTANBUL  31 Mart 2024

    Kahvaltımızın ardından otelden çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Osaka’ya geleneksel olarak "Milletin Mutfağı" veya Japonya’nın gurme yiyecekler başkenti gözüyle bakılmaktadır. Osaka sade anlamıyla "Büyük Tepe" ya da "Büyük Bayır" anlamına gelir. Şehirden ayrılmadan önce 1585-1598 yılları arasında Japonya’ya hükmeden, ulusal birliği sağlayan ‘Toyotomi Hideyoshi’ tarafından Japonya’nın merkezi olması için inşa ettirilen ve o dönemin en büyük kalesi konumunda olan, inşasında ortalama 100.000 işçinin çalıştığı bilinen ancak Hideyoshi’nin ölümünün ardından Tokugawa birlikleri tarafından yıkılıp 1620’lerde tekrar inşa edilen ve geçirdiği son restorasyondan sonra içi tamamen modernize edilen Osaka Kalesinin bahçesinde gezeceğiz. Burada vereceğimiz fotoğraf molasının ardından uçuş saatimize kadar serbest zaman veriyoruz. Rehberimizin belirlediği saatte toplanıp havalimanına transfer oluyoruz.
    Check in işlemlerinin ardından Türk Hava Yollarının tarifeli seferi ile İstanbul uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz.

    10. Gün                              İSTANBUL 

    İstanbul’a varışımızın ardından turumuz, sizi önceden vermiş olduğunuz adrese götürecek olan araç ve şoförünüzle buluşmanız ve transferiniz ile son buluyor.

  • fotoicon
    fotogaleri
  • Geçerli pasaportun olması ve/veya vize alınmış (vize gerekli destinasyon/pasaport için) olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmemektedir. Pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Golden Bay Tour sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. 

    Golden Bay Tour, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Golden Bay Tour, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler

    Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Golden Bay Tour sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.

  • FİYATLANDIRMA

    UÇUŞ DETAYLARI

     KALKIŞ TARİHİ

    KİŞİBAŞI

    2 ve 3 Kişilik Odada

    23 Mart – 1 Nisan 2024

    6290 USD

      Havalimanı Buluşma Tarihi ve Saati:  23 Mart Cumartesi  saat 12.00

      23 Mart TK 50 İstanbul (IST) 15.20 – Narita (NRT) 08.30* (Narita’ya varış 24 Mart)

      31 Mart TK 87 Kansai (KIX)  21.50 – İstanbul (IST) 05.00* ( Istanbul’a varış 1 Nisan)

      SINGLE Oda Farkı : 

    + 1.290 USD

     

      Havalimanı buluşma saati, uçuştan 3 saat önce olup, detaylar tur hareketinden 2 gün öncesinde ayrıca iletilecektir.

      Kalkış ve varış saatleri yerel saatlerdir.

      *işareti olan uçuşlar, hareket tarihinden 1 sonraki takvim gününde varış noktasına ulaşır.

Misafir Yorumları

yorumlarSEVAL KARAMANLIOĞLU

MSC Cruize splendida ile Italya Franca ispanya fas portekiz turuna katilmistik kasim 2016 da,Golden bay turizm duzenledigi 09 temmuz 2017 Amerikan Holland line NORVEC tutuna katildik 15 gun muhtesemdi rehberimiz Serdar Guzelce 'nin katkilariyla tesekkurler.

Seval KARAMANLIOĞLU

yorumlarZEYNEP ULAŞAN

Tuba hanim,

Bizlere yasattiginiz tum guzel turlar icin gercekten cok tesekkurler. Hepsi ayri ayri cok keyifli idi. Daha nicelerinde bulusmak uzere . Sevgiler

Zeynep ULAŞAN

 

yorumlarBİRSEN & NEJAT EFEOĞLU

Bu güzel bulusmayı organize eden başta Sevgili Tuğrul ve Sezen'e, Golden Bay'in bizim için gereken her şeyi en iyi şekilde yapmak için çaba gösteren üyelerine candan teşekkür ederiz. Sağlıkla nice buluşmalar olsun.

Birsen-Nejat EFEOĞLU

Kampanyalarımızdan ilk siz haberdar olun!

Telefon icon bilgi@goldenbaytour.com

Bize Ulaşın

0850 202 39 39
KVKK Politikası | Çerez Politikası | Aydınlatma Metni | Detaylı Aydınlatma Metni | Tanım ve Açıklamalar | Başvuru Formu

Copyright © 2021 - Web sitemizde bulunan tüm turların program içeriklerinin telif hakları Golden Bay Tour’a ait olup izinsiz kopyalanıp kullanılamaz veya çoğaltılamaz.

Web Tasarım: Data1



KVKK Hakkında Whatsapp İletişim